lördag 10 januari 2009

Välkommen in i tvättstugan!

Välkommen in i vår tvättstuga! Ja, om du hälsar på irl får du gärna använda finingången, men den här ingången använder vi.

Den här dörren leder till köket. Tavlorna har jag fått som inflyttingspresent av farmor och farfar och jag har bara placerat ut dem för att lite känna efter var dom passar.

Vi har en våtrumsdörr av glas. Här är ännu ett fall av fel dörr. Vi hade nämligen beställt en helgrå dörr, men vi fick en med genomskinliga ränder. Bakom dörren finns vårt badrum, så där ville vi inte ha genomskinliga ränder. Vi valde ändå att inte skicka tillbaka dörren. Istället spraymålade vi ränderna svarta. De vågråta ränderna bryter snyggt mot de lodräta. Me like!
Dörren rakt fram leder in till en skrubb och till höger finns ytterdörren.
Möblerna kommer från Puustelli.
Tulpanen bland pengaträden har jag böjt ihop av najtråd.
Tycker om plåsterburken!

Jag är helnöjd med det här rummet. Vi blev genast förälskade i tapeten, men var lite tveksamma - skulle det bli för extremt? Det blev det inte, bara snyggt! :)
Ännu finns mycket kvar att göra här. Lister och ett väggskåp ska sättas upp, mellan badrummet och högskåpet ska det bli skoförvaring och hyllor och på andra sidan badrumsdörren ska det bli en bänk, klädförvaring och sopsortering. Många planer, så vi har att göra!
Nu har vännerna C&A kommit hit. Vi ska gå på länk i månskenet och sen se på film.
Ha det gott!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Siir rektit prima ut tennar, H: Farbror i Böle!=)

ALEGNI sa...

ååh, så snyggt ni har det där också! var har du hittat plåsterburken?

ALEGNI sa...

jojo, vänta bara, snart drabbas även du av rosasjukan ;)

Lilith sa...

Coola tapeter! Kul med något lite annorlunda i en tvättstuga! :) Och plåsterburken älskar jag... Frågar som alegni var du hittat den?
Önskar vi också hade en tvättstuga med separat ingång! Vore så bra att ha det när man kommer in med leriga och våta hundar och stövlar...