torsdag 8 januari 2009

Fel dörr

Hur glad blir man då man efter en tung dag på jobbet äntligen ska installera dörren, som stått och väntat i över ett halvt år, och man märker att den är "fel håll". Ungefär så glad att man sitter framför datorn hela kvällen och äter överblivet julgodis tills man mår illa. Städar gör man absolut inte. Inte tar man nya foton till bloggen heller. Alla briljanta idéer man hade är som bortblåsta. Eventuellt kan man krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet.

För att rädda kvällen kunde man kanske dricka nåt gott ur sina vackra glas från Indiska

Eller ta fram Aalto-vasen för att lyxa till köket lite


Imorgon ska jag städa och börja visa er lite helhetsbilder av hemmet. Nu ska jag lägga mej i soffan bredvid maken och kramas lite.

Kram till er också!

11 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Naaaaw... Imorgon tar du nya tag :)
Fast jag vet hur det känns...

Oj, alltför länge sen jag haft nåt i min Aalto-vas, måste nog ta fram den nu.

Vit poesi sa...

Helt rätt med en Aalto vas med grönsaker i!! Får jag låna bilden??
Kram Malin

Lenas pysselgrop sa...

Nej fy va' frustrerande... jag skulle också ha valt att ta en godiskväll!

Galleri MochB sa...

Vi har ju också en sådandär problem dörr...:O) och vi har bott över ett år i huset och fortfarande gapar dörrhålet tomt!! Men misströsta inte det ordnar sej nog...:O)

ALEGNI sa...

jag ser med spänning fram emot mera bilder från ert vackra hem!
det ser så fräscht ut med frukt o grönsaker i aaltovasen. på ett kalas serverade jag småbröd ur vår, men folk ställde sig lite frågande till min "installation" o vågade inte riktigt ta av småbröden. de trodde säkert de smakade blomstjälkar ;)

m-i-l sa...

Kram! Skönt med en äkta hälft till tröst såna gånger. Och en natts sömn ger nya krafter. Så kanske en bättre dag i dag och koppla av i helgen och njut av ledigheten och allt vackert du plockar ihop........

Lilith sa...

Oj nej, vid såna tillfällen vill man verkligen bara krypa ner i sängen med täcket över huvudet... Vad ska ni göra med dörren? Hoppas det löser sig!
Har också såna där glas från Indiska, fast i annan färg! Tycker jättemycket om dem. Speciellt att ha något gott i när man ser på film med en skål popcorn eller chips framför sig... ;)
Ha nu en riktigt trevlig helg! :)

Anonym sa...

Nope, inte lärare bara skolgångsbiträde :) Men di e no härliga didär 8-åringarna!

Ha en skön helg!
Kram från Cia.

StrandviksVillan sa...

Svar: Angående blått... jag har egentligen aldrig gillat blått, men det beror mycket på nyansen, den ska vara varm. Färgen i Alfreds rum drar mot turkost, det tycker jag är ganska snyggt. Men som sagt, det är nyansen som avgör.

Nettan sa...

Nämen fy tusan va tröttsamt!! Stackare, inte alls kul när det "krånglar", men bara att ta nya tag! Ha en mysig kväll i soffan i alla fall!
Kram Nettan

Livet hos mossi sa...

Nää va besvärligt alltså :/ Speciellt då man sett fram emot att få den installerad. Då får man nog trösta sej med choko..det brukar hjälpa för stunden iaf :)

Ser fram emot bilder på ert hem :) Men sku ju förstås åxå vilja se hemmet in real life...nån gång..(vill ju bo närmare dej juu)..