fredag 9 januari 2009

Hundkläder

Idag fick jag ett mjukt brev på posten. Inuti fanns en ny t-skjorta åt Lilja Hund. Tack mamma!


Skjortan är från Pinkaholic New York, en helt ny bekantskap för mig. Där finns en massa gulligt för hundar, speciellt om man gillar rosa. Jag är ingen fan av rosa, men kombinerat med brunt tycker jag det blir snyggt. Eller vad säjs om dessa:
Leksakshunden skulle Lilja "döda" i ett nafs, men jag skulle gärna ha den som mitt eget gosedjur.
Nu vill jag bara poängtera: jag tycker inte att man ska klä på hundar och andra djur för sitt eget nöjes skull. Tiaror och fjäderboa hör inte hemma på en hund (syftar på Paris Hiltons Tinkerbell). Men behöver djuret kläder så tycker jag absolut att man kan använda snygga kläder. För hunden gör det ingen större skillnad så länge dom är praktiska och låter hunden röra sig naturligt. Om jag glömmer att klä på Lilja pyjamas vaknar vi mitt i natten av att hon gnyr och söker en varmare sovplats...

Här är Lilja efter fredagsbastun i sin nya skjorta. Närbild förståss, varför ska man sitta ett par meter från matte då hon har godis i handen? Tyvärr har jag ännu inte lärt henne kommandot Smile, som ska betyda "sitt fint och se in i kameran" ;)
Om ni funderar på vad hon har på golvet så kan jag berätta att det är ett grisöra. Det är mumsfilibabba om man ska tro på Lilja.

Tack för de goa kommentarerna jag fick på förra inlägget! Det är inte första gången sen vi började bygga hus som vi fått fel produkt så jag vet att det ordnar sej, men ibland känns det så tråkigt.
Ha en riktigt skön helg!

8 kommentarer:

Sabina sa...

Vilken härlig skjorta i brunt o rosa! Inte visste jag att hundar har så fina kläder.

ALEGNI sa...

vad fin hon är i sin nya tröja!
vet du, ännu för ett år sedan avskydde jag rosa, men ju längre året framskred, desto mera ändrades min smak o till sommaren skaffade jag rosa gardiner o flera andra rosa detaljer till vardagsrummet! min smak ändras jämnt o ständigt. ibland är det till o med jobbigt att jag är så ombytlig, o dyrt blir det också, när det hela tiden ska skaffas nytt till hemmet. fråga min man om du inte tror mig ;-)
ha en skön helg!

StrandviksVillan sa...

Er lilla bebis... :D
Jag tyckte det var snygga kläder!
A-C

StrandviksVillan sa...

Alfred helt överlycklig: "Titta Lilja! ... var e Jesse??"

m-i-l sa...

Lilja e så jättegullig i sin nya stass. Jesse håller just på med ett ben men grisöron e ju faktist smaskens!

Daniela sa...

Vad söt! :) Själv älskar jag rosa! Speciellt ljusare rosa, inte neon rosa..

Livet hos mossi sa...

Nemen va härligt..att Lilja sover i pyjamas :) Men, så klart..jag brukar åxå vakna om jag har fö lite på mig på natten, å gnyla då de e fö kallt ;)

Vi e jätte hundsjuka nu...men vi måste antagligen vänta till sommarens semester, så att vi kan vara hemma med en valp. Men, jag sku ju vilja ha en NUU!

Många kramar åt Lilja å dej me :)

mille sa...

Härliga outfits till dins söta doggisar.
Var har mor din beställt, köpt dessa. Vill ju ha ngt kul till min Staffe... hon är ju betydligt knubbigare än dina, men ngt borde ju passa - och framför allt är hon en fryslort.
Kul att jag hittade till dig i alla denna cyberrymd.
Hälsningar
Mille