onsdag 17 december 2008

Det lider mot jul

En vecka kvar till julafton! Och ännu bättre: bara två arbetsdagar kvar före två veckor ledigt! Jeii! Fast det känns som två lååånga, trååååkiga dagar... Min första tanke då jag vaknade igår var "Idag måste det ju bara va fredag.. Eller åtminstone torsdag. Nehepp.

Men det är något speciellt med väntan inför jul, eller hur? För mej är det jätteviktigt att ha en julkalender där jag ser hur antalet dagar fram till jul minskar. Förutom paketkalendern har jag en vanlig kalender med fina gammaldags bilder. Den har jag fått av arbetskompisen J. Enligt henne är det jag på 50-talet som står med den glittriga granen :)


Försök att ta det lugnt med julförberedelserna! Fast jag vet, man vill ju så mycket...

4 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

En riktig gammeldags kalender det där! *Fniss* våra barn kommer inte ens ihåg att öppna sina varje dag, fastän det är med godis i :P och mamman har tyvärr inte varit så flitig att fylla lådorna i tåget heller... fast det blir lite mer innehåll vissa dagar då istället.

Jaaaa, jag har nog så gott som avslutat mina julförberedelser tycker jag. Fast jag borde ta itu med att slå in klapparna så jag inte behöver stå och svettas natten till julafton :)

Ha det bra! A-C

Galleri MochB sa...

Vilken mysig kalender! Man vill så mycket, men har även i år insett att jag nog inte hinner allt det där som jag vill...:O)

Fröken Fräken sa...

Kalender med charm!

Nehejdu, här ska jag inte bli förkyld igen, det räcker med två gånger förkyld sedan i november. Nu ska jag bara vara ledig och ha det trevligt, inga baciller här inte!!

Huset på landet sa...

Vilken härlig kalender med mysiga nostalgibilder. Tiden går lite för fort nu bara, vips är det julafton.
En riktigt skön jul önskar jag dig!
Och den söta voffsen Lilja!