måndag 15 december 2008

Sötaste glöggmuggarna

Jag tycker så mycket om mina glöggmuggar! Jag fick dem som julklapp på ett ställe som jag jobbade på från och till medan jag studerade. De är handgjorda nånstans i trakten, men jag minns inte var eller av vem. Jag har 6 stycken, men ofta är vi fler än så då det blir glöggparty. Så... Snälla tomten, om du vet om nån av mina gamla arbetskamrater som inte använder sina muggar kan du väl fråga om dom vill skänka dem till bättre behövande? ;)

Ikväll blir det en lat kväll med tv och ett varmt täcke. Efter två nätters hostande känns det så...

Sköt om er!

3 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Åh nej, är du fortfarande krasslig? Glögg kanske är bra mot hosta...? :) Honung lär ska göra susen åtminstone!
Har inte sett såna muggar tidigare, dom var verkligen speciella.
Neee du, inte är jag ledig julafton heller... Jobbar till kl 13, men istället får jag vara ledig lördagen och det är jag hellre. Hoppas på ledigt nyårsafton också.

Sanna sa...

Hoppas du blir frisk snart!Många verkar ha ganska långvariga flunssor just nu.. Du ska mysa med en kopp varm glögg ur denna otroligt söta glöggmugg! Jag gav några i samma stil åt mina kusins flickor förra året och de tyckte verkligen om dem. Jättefina!
kram

Fröken Fräken sa...

Inga glöggmuggar i sikte! Men många glöggmuggar är så snyggt designade att jag önskar att de gjordes i större format, så att de kunde användas till thé.
Hoppas du snart blir bra från hostan, det är ett elände!