fredag 12 december 2008

Vår julkalender

Får jag presentera: Vår julkalender! Det är små julklappar till mej, maken och Lilja, en för varje dag. Fast... den blev färdig i onsdags, så bara 15 klappar är det. Och det råkade sig faktiskt så att det var just så många klappar jag hade köpt :)

I flera år har jag planerat att göra en julkalender åt maken, men det har aldrig blivit av. Han är dock inte lika ivrig som jag på det här med julkalendrar. Därför gjorde jag en gemensam. (det var inte alls för att jag skulle ha en ursäkt till att köpa saker åt mej själv...) I första paketet fick Lilja en såhär fin blus:

På magen står det I'm a little monster. Det är en barnblus från hm, storlek 74. Eftersom Lilja är en nakenhund behöver hon ibland ha kläder på sej. Hon tycker det är helt okej, men påklädningsmomentet är lite jobbigt... Och att dessutom bli fotad direkt efteråt, ånej. Därför ser hon lite uppgiven ut på bilden.
Va skönt med helg! Imorgon kommer Syster hit. Då ska vi handla julklappar, se på Luciatåget i stan och ha en mysig tjejkväll då maken ska på julfest. Och så vill jag baka julgodis!

Hoppas ni också har en mysig helg!

7 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag är imponerad över att du hittar så många klappar att du får ihop till en kalender. Det är snudd på ett heltidsjobb bara att hitta klappar till herr Fräken som han kan få på julafton. Men det ser ju rackarns mysigt ut!

Jo, jag har förstått att det är en liten annan syn på det här med bastu i Finland..

Anonym sa...

Wow så fin Lilja blev! Det är alltid trevligt med adventskalendrar! Kram anna

Sanna sa...

Lyckliga man och hund!:) wow! Dina gardiner blev ju också jättefina! Vad är det för sprej som du har använt? Är det lätt att tvätta bort? Trevligt veckoslut!
kram

StrandviksVillan sa...

Ser ut som du lagt mycket tid på paketen, både med innehållet och inslagningen! Fint!För mig brukar det alltid bli så bråttom då jag ska paketera så jag hinner inte göra dom fina.

Här hittade jag snöflingorna, jättelätt att lägga in i bloggen, bara ett klick på en knapp!
http://www.bloggerbuster.com/

Jojo sa...

Aaaaah, bra ide, jag tror att jag och M ska dela julkalender nästa år, haha, det verkar vara givande =)

Så söt vovven ser ut =)

Ha en fin lucia helg!
Kram

Livet hos mossi sa...

Neemen vilken sötis i nya tröjan :) Jag åxå vill få klappar i min kalender..måste fixa till nästa år :)

Trevli helg!

Galleri MochB sa...

Bättre sent än aldrig... :O) med kalendern alltså. Och så fina paket! Hoppas ni hade en mysig tjejkväll!