lördag 20 december 2008

Jul i vårt hus

Julledig i två veckor - jeii! Huset pyntat och lite städat. Traditionell julmiddag med vännerna om en stund. Livet är skönt.


Det blir bilder för hela slanten idag. Många har visat upp sina julblommor och jag kan ju inte vara sämre. Jag köpte en amaryllis igår och nu går jag med hjärtat i halsgropen och är rädd att den ska vissna eller skjuta iväg på höjden. Som dotter till en trädgårdsmästare har jag alltid inbillat mej att jag har gröna fingrar, men jag börjar inse att så inte är fallet. Men blomman är köpt i en blomsteraffär, så den borde ju ha fått en bra början i alla fall.Kola har jag kokat - mums!

Sovrummet har fått en juldyna.

Och i vardagsrummet hänger en krans.
Jag har inte pyntat så mycket iår, främst för att huset inte är helt möblerat ännu. Men också för att jag inte känner för att ha huset överpyntat. Less is more. Fast julgranen fattas ännu. Tills vi får en sån ska jag ha mina filthjärtan klara. 15 klara, 5 to go!
Hoppas ni får en mysig 4:e advent! Nu blir det alltså julmiddag med vännerna. Ska bli speciellt roligt att träffa hon-som-har-varit-i-Tyskland-hela-hösten och ålänningarna.
Kram!

4 kommentarer:

Sanna sa...

Oj vilken härlig julstämmning!!Låter härligt med julmiddag!Hos oss blir det väl bara lite rödvin, choklad och en film ikväll. kram

Vit poesi sa...

Så juligt vackert du har det!
Ha en fin fjärde advent
kramar Malin

Tina på Peppar och Vanilj sa...

Vilka underbara hjärtan! Min stil precis, fast jag har valt att ha röda i år....:D

K r a m // T i n a

Jojo sa...

Ahh, skönt att ngn annan lider av brist på gröna fingrar, haha, här har du en till =)

Vad skoj med julmiddag för vänner, låter mysigt..

Ha rinte heller pyntat massor i år, lite lugnare och VITARE ska det bli i år. Annars tröttnar jag så fort på det och vill städa undan det.

Ha en bra dag!
Kram Jojo