fredag 4 april 2014

En hel massa te!

För några veckor sedan vann jag två förpackningar med olika tepåsar från Malins mathantverk. Påsarna var från Clipper och från Numi. Jag kan inte låta bli att göra en liten recension på vad jag tyckte om teerna.
Clipper har länge varit en favorit tack vare den snygga designen. Egentligen är jag inte så förtjust i ört- och fruktteer, men jag lär mig.


Clipper-teerna hör till serien Occasion Infusions. Snore & Peace, som smakar kanel och lavendel, är en gammal favorit som tillsammans med Sleep Easy av samma märke hör till mina kvällsritualer. Nya favoriter blev Rise & Shine, som har en ganska stark, men inte för söt, smak av honung och Zen Again, som är sådär lagom blommig. Love Me Truly har jag från förr på min tehylla i jobbet, men jag tycker den här blandningen av chai-kryddor är för sliskig. Och då kan jag tillägga att svart chai-te annars är en long time favourite.


Numis teer var en ny bekantskap, och jag blev positivt överraskad av Gunpowder Green, eftersom jag vanligen inte tycker om osmaksatt grönt te. Däremot var jasminteet hemskt. Jag gillar doften av jasmin, men som smak blev det för mycket. Rooibosen och breakfastblenden var helt okej. En ny bekantskap både i Clippers och Numis kollektion var After Dinner Mints respektive Maroccan Mint, som är goda och fräscha efter maten.


Tack Malin för att jag fick prova så många olika teer! I helgen ska jag kolla in din nya webshop, den ser jätteintressant ut :)

Efter dagens arbetspass har jag ledig helg för första gången på en månad, och sedan har jag två veckor semester. Love, love, love.

Kramar.7 kommentarer:

Anonym sa...

Te, det passar ju mej! Har inte hört om desa sorter och här i Wales är man väldigt traditionel med svart te i påsar och mjölk. Tror att man i Sverige experimenterar mycket mer med te, kanske för att det inte har sådan djupt rotad tradition. Vacker kopp, vilket märke?

Liljas Corner sa...

Tack Lena! Koppen är köpt på Indiska för några år sen. Har ända sedan dess hoppats på att hitta matchande kompisar...

Lyckoslanten sa...

Clippers te har jag haft från och till men Numi är helt obekant.
Trevligt med nya bekantskaper och här får man alltid se till att ha det senaste i skåpen när sönerna kommer hem.
Trevlig helg! ♥

alegni sa...

Love this post! Sjukt fina bilder, och ärliga ord om de olika tesorterna!

Susanna/Huvikumpu Living sa...

Wau kuinka kivoja kuvia taas, ihanaa lomaa myös <3

Ilosofiaa sa...

Tänk att jag hittade hit :) vet inte om du kommer ihåg mig. Började på trädgårds linjen för över ett år sen men slutade sen ganska snapt :)

Så himmla vacker blog du har <3 <3

StrandviksVillan sa...

Som det finaste tidningsreportage!

Ha en skön semester!