fredag 8 februari 2013

Vinterfint

Även om jag längtar till våren, så mycket ibland att jag nästan går sönder, så försöker jag ta tillvara det fina i vintern. För nog är det ju fint med det vita och turkosa, de rosa solnedgångarna och rimfrosten.


Mina hyllor i köket har fått vinterpynt. Glas tycker jag passar bra, speciellt det turkosa som gamla flaskor ofta är gjorda av. Korten med fina illustrationer och inspirerande ord är alla av Österbottniska förmågor. Heja!


Den här veckan var det jag som var Veckans bloggare på Finlandssvenska inredningsbloggar. Kika in där så ser ni vad jag skrivit. Det har annars också varit en ovanligt bra vecka. Jag har blivit en fri kvinna igen (då jag sa ifrån mig ett förtroendeuppdrag), fått tillbaka finaste arbetskompisen, gjort begravningsbuketter och luffarslöjd och haft ett kort men inspirerande möte om framtidsplaner. Men nu ska det bli riktigt skönt med helg :)

Önskar er en trevlig helg!


5 kommentarer:

Vecka - Vecka sa...

Roligt att hitta hit :-)
Visst är det vackert med vintern, men jag väntar nog också såå på våren nu..
Trevlig helg!
Lotta

StrandviksVillan sa...

Turkos är så fint på vintern!
Ja, nu ska vi ha så trevligt idag hehe! ;)

Sabina sa...

Snyggt! Trevligt att läsa mera om dig på Finl.sv.inredningsbloggar. Bra skrivet!

Ha en bra dag!
kram Sabina

Lyckoslanten sa...

Jag blev på riktigt glad när jag såg att det var din tur att vara veckans bloggare nu! Gillar ju din blogg så mycket! Fint om du har haft en bra vecka och ja, så skönt med helg! ♥

Gugis Pärlor sa...

Hejsan! Kikar in för att önska dig den bästa av alla ♥ dagar!!!

Kramelikram Gugi