lördag 2 april 2011

Ett bra tag nu har jag beundrat alla fina öppna hyllor som finns i kök hemma hos folk i bloglandia. Då vi byggde vårt hus ville jag inte ha några öppna hyllor alls. Jag har nämligen en förmåga att proppa dem alltför fulla med saker... Men nu kunde jag inte låta bli längre!

Sakerna är, precis som väldigt mycket i resten av vårt hus, från Indiska, Ikea och loppis. I marmeladburken finns torkade tulpanblad i härliga färger.

Jag trodde inte jag hade rum med några hyllor, tills jag plötsligt insåg att jag har en stor, hög vägg vid matplatsen som jag inte hittat nån vettig lösning på. Daah! Vilken tur då att vi skulle till Ikea följande dag ;) (Att jag kom på hyll-lösningen hade kanske något med just det faktumet att göra...)

Så nu är jag nöjd en stund igen. Men snälla, berätta för mig sen då hyllorna blir överfulla med saker!
Ps: En hälsning till släkting Maria, som visst kikar in här ibland. Vad glad jag blir av att höra från dig!

10 kommentarer:

All The Things I Love sa...

Jag har också satt upp liknande hyllor i vårt datarum, även de från Ikea :) Men den dan vi bygger hus, då skall jag minsann ha öppna hyllor överallt! ....Vilken tur att inte Käre sambon ser det här ;)

Sanna sa...

Så fint det blev med öppna hyllor! Kul då man kan ändra om på hyllorna. Har varit så nöjd med våra öppna hyllor i köket.
Trevlig fortsättning på helgen!
Kram,S

Kamomilla sa...

Snyggt!!

Bella sa...

Så fint det blev med hyllorna!! Så där lagom mycket snygga saker på också :)

Hoppas du får en trevlig lördagkväll

Kramar Bella

Gugis Pärlor sa...

Jag gillar också öppna hyllor men hos mig passar de tyvärr inte just på grund av samma dilemma som du beskrev... Dina hyllor blev vackra och fint innehåll har de också!

Kram Gugi

StrandviksVillan sa...

Naaaajs!
Du hade visst tänkt dig en tallrikshylla om jag inte minns fel, men det där var ju riktigt bra det också!

Huset på landet sa...

Det är en trevlig upplevelse då man kommer på att man har ett ledigt hörn att inreda ;).
Det blev jättefint med de öppna hyllorna och alldeles passligt med saker.

Ha en fin fortsättning på veckan!

Malin sa...

Hej!
Jag har nominerat dig på min blogg :-) Din blogg är en av mina favoriter och har därmed valts ut till Liebster award.

Lilith sa...

Det där blev ju riktigt fint! Jag har också en tendens att proppa för mycket saker på ett och samma ställe... Vill ha allt framme samtidigt! Försöker bättra mig på den punkten och byta om sakerna istället, på vissa ställen. Men det är svårt att bryta en vana, hihi! ;)
Själv väntar jag på att få upp mina hyllor i hobbyrummet, de har väntat ett bra tag redan men det svåraste verkar vara att komma till skott!
Ha det så bra!
kram

Änglaskåp sa...

Jag klickade på Nästa blogg och hamnade här hos dig...jättefin blogg du har...jag har en tävling hos mig tills på torsdag...kika gärna in och var med om du vill :)
Ha en fin dag Kicki