söndag 27 mars 2011

Längtan...

Även om jag tycker mig vara ganska bra på att leva i nuet, så finns det mycket att längta till just nu. Grönskande gräsmatta, nya planteringar, varma sommareftermiddagar, solbrända hundar som älskar värmen, första sommaren med grönsaksland, en sommarvecka på Gotland...De gamla flaskorna är från farfars skattkammare, förutom bananciderflaskan som jag fått av min loppisbesökande bror. Doftljuset har favoritdoften sandelträ. Godisråttan hittade jag på en marknad, men bakverken är hemlagade.

Men, ja... Nu ska jag leva i nuet och städa huset (läs: plocka undan lite saker och kanske dammsuga, om jag orkar). Och vårpynta på mina nya fina hyllor i köket! Och kanske fota lite ;) Kram till er snälla bloggvänner som tar er tid att lämna hälsningar till mig!

11 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

När vintern varit så här lång måste vi få längta efter våren och sommaren :)
Härliga foton!

StrandviksVillan sa...

Håller med Kicki!

Jag längtar så mycket till sommarens resa att jag kanske glömmer att njuta av tiden fram tills dess, hihi!
Svårt att tänka sig en gräsmatta och några blommor ska hitta fram ur dom höga snödrivorna :P

Ha en trevlig söndag!

All The Things I Love sa...

Du glömde att nämna det fina bordet som alla saker står på, eller kanske du har visat det tidigare? Hemlagat? Fint var det iaf :)

Kamomilla sa...

Härliga bilder hörru! :)

Anonym sa...

ååå Gotland?! ja blir så avis nu!!!Jag älskar Gotland vi var ju dit ifjol.Ska ni åka på medeltidsveckan? åker ni båt? ååå massa frågor nu!
Här längtas det med...efter det ena å det tredje hihi!
//Annika

Sanna sa...

Ååh så fina bilder! En massa fint! Blir ju riktigt sötsugen! :)

Jag längtar också till sommaren! Satt faktiskt idag in min ansökan om sommarsemester som blir i juli.

Kram,S

Moster och jag sa...

Jätte fina bilder du bjuder på.

Och sommaren....den längtar vi verkligen efter nu.

Gugis Pärlor sa...

Vackert ... med drömmar av längtan! Jag har också ett sådant våningsfat. Jag har aldrig tänkt på att det går att ha det som en hylla och ställa saker på. Tack för inspirationen!

Kram Gugi

Lilith sa...

Underbara bilder, och så mycket fina saker som samsas där! Fänkolsvatten, det låter intressant, hihi! Och bananscider, hur månne skulle det smaka?
Det finns verkligen mycket att längta till nu! Doften av nyklippt gräs, blommande maskrosor, varma sköna kvällar, trädgårdsjobb... Vi ska försöka få till ett nytt grönsaksland i år, det lilla vi hade strök med när hundhagen skulle flyttas och bastun byggas... Hihi, solbrända hundar!! Det var något jag inte hört om förr! Gotland låter underbart, dit vill jag också åka någon gång!
Ha en fin fortsättning på veckan!
Kram

milla-andante sa...

Kul att hitta hit!! Gillar så dina våningsfat och den svarta brädan med snowflake! Så fin!!

På åyerseende!
Mvh Milla

Anonym sa...

Åh va fint! Man blir glad av att titta in här. :)
Här i södra Sverige drömmer jag också om sommaren, eller i alle fall lite härligt vårväder. Vi har ingen snö kvar och ca 6-8 plusgrader men det är grått och ruggigt. Hoppas på lite sol snart.
Ha en trevlig helg!

Maria, Karlskrona