måndag 17 januari 2011

Vårt hus i vinterskrud

Här om dagen hittade jag den här sidan och fick lust att leka lite med photoshop. Det är meningen att det ska se kallt ut på bilderna och, ja, inte får man väl lust att gå ut på en skön promenad i alla fall då man ser dem?


Den oredigerade verkligheten av vårt hus ser ut såhär. Det finns en del att fixa ännu, så det blir nog ingen lat sommar i år heller. Men det tar sig! Framför huset fantiserar jag om en stor plantering med buskar och perenner i vitt och rött. Lummigt med mycket grönska ska det vara.

Har ni några tips på inspirerande trädgårdssidor?


Näpp, nu kan jag inte sitta här längre. Det finns ju trots allt saker att uträtta. Tyvärr...


Hoppas ni får en produktiv vecka!

9 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Oj, det var verkligen skillnad! Man kan verkligen "luras" med bilder!

Mvh
Frida

Lilith sa...

Tänk så mycket man kan göra på datorn! Man klan nästan känna kylan krypa inpå en, känna hur vinden biter i kinderna... Ert hus ser i alla fall jättefint ut, och så härligt att få planera trädgården från grunden, göra den precis som man vill ha den! :)
Ha en fin start på den nya veckan!

Åppå Källbackan sa...

Ja kallt ser det minsann ut att vara!! :D Vilken trevlig photoshopblogg du hittat!

Hoppas ni har det varmare än vad det ser ut på bilderna ;)

kram Sandra

Galleri MochB sa...

Vi har också en verklighet kring vårt hus som just nu inte alls stämmer ihop med mina drömmar, men kanske nån dag... ;O)

Jag studerar till datanom med inriktning digital kommunikation, på distans. Det är intressant, men ack så frustrerande att hitta den där tiden att hinna med allt. Urk burk vad jag har ångest emellanåt, men nu har jag bara några månader kvar, så månne jag inte skall stå ut...

StrandviksVillan sa...

Tror nog det tar minst tjugo år innan man har den där trädgården man drömmer om... Allt måste ju få sin tid att växa upp också ;) Sen får man ju nya idéer hela tiden men om tiden räcker är en annan sak. Jag tycker vi hann med rätt mycket i somras (särskilt när man jämför före-bilder) men det finns ju att ta tag i kommande sommar också, alldeles tillräckligt :P

Jag vill också leka med foton mera! Har fortfarande inte skaffat PhotoShop...

Livet på Vestergård sa...

Vilket fint hus ni har!
Det finns alltid planer för trädgården, man blir liksom aldrig färdig.Här gjordes en del ändringar i somras och vi kommer nog att fortsätta lite i sommar också...
Ska gå in och kika på sidan du tipsade om!
Kram Kicki

Gugis Pärlor sa...

Trädgården är mer eller mindre ett evighetsprojekt! På Tv:n brukar det komma fina trädgårdsprogram närmare vår bl.a Eden, där man får massor med tips. Kolla på nelonen om det finns gamla avsnitt kvar. Att photoshopa är kul om man har gott om tid att pröva sig fram ;O)

Kram Gugi

Louise sa...

Det ser verkligen kallare ut, stor skillnad ;)

Moster och jag sa...

Trevligt att få se ert fina hus.
Det ser verkligen kallt ut.

Det värsta är då man jobbar och fixar med datorn går tiden otroligt snabbt, vips har det gått flera timmar.