torsdag 2 september 2010

Red boots and white flowers

Idag vill jag berätta att jag gillar mina nya, röda, prickiga stövlar :) Det blir liksom extra roligt att plaska i vattenpölarna då man har röda, prickiga stövlar.


Jag gillar också min nya, fluffiga syrénhortensia. Blomklasarna är helt otroligt stora!


Det var ett tag sen hundarna fick vara med på bloggen. De saknar sommarsolen nu då det börjar bli kyligt om dagarna, men istället får de springa och jaga småfåglar på de nytröskade åkrarna. Det är grejer, det!


Jag ber om ursäkt för att jag inte är nån vidare bra bloggvän just nu. Jag har kommit överens med mig själv om att inte sitta vid datorn efter klockan nio på kvällarna. Istället varvar jag ner med att sticka sockor (som matchar mina röda, prickiga stövlar!) eller läsa (just nu ligger Wuthering Hights, dvs Svindlande höjder på nattduksbordet - spännande!). Även om jag gillar hösten känner jag att jag behöver ta det lite lugnt mellan varven nu då det börjar bli mörkt och ruggigt ute och alla höstaktiviteter börjar ta tid. Jag önskar dock att det fanns en timme extra per dag för bloggandet, för nu känner jag mer än vanligt att jag vill suga i mig av inspirationen som det ger!

Hoppas ni har det bra, ni som kikar in!

11 kommentarer:

Moster och jag sa...

Förstår att det är roligt att plaska i vattnet med dem, de är ju jätte fina. De liknar ju en flugsvamp;o))

Vilken fin hortensia, en sån står högt på min önskelista till nästa sommar. Bara vi får ordning på tomten efter byggandet.

Vilka söta hundar ni har.
Ha en skön helg!!

Kamomilla sa...

Härliga prickar på dina fräscha stövlar!!

All The Things I Love sa...

Vilka fina stövlar du har! Jag har nästan likadana, mina är svarta med vita prickar :)
Jag har också en sån regel just nu: inte sitta vid datorn så sent om kvällarna. Har märkt att man somnar bättre om man inte sitter vid datorn till läggdags :)

Systrarna Hjertén sa...

Tror jag det att det är kul att plaska i så fina stövlar, sådana skulle jag också gärna ha - superfina!!

Mvh
Frida

Lyckoslanten sa...

Bra lovat! Man får prioritera här i livet! men... så fräsiga stövlar! Helt i min stil! Jag har ett par klatschigt orangefärgade, men dina är bra mycket snyggare!
Ha det gott! ♥

Anonym sa...

Vad snygg din sida blivit med det nya blogghuvudet (heter det så?) Jättefina färger.
Hälsn. m-i-l

Galleri MochB sa...

Vilka jättemysiga stövlar :O) Tror jag skall anamma din idé... tycker jag går an som en skottspole fram tills läggdags och då är det så svårt att varva ner...
Trevlig, mysig hösthelg!

Lilith sa...

Härliga stövlar, de glada prickarna gör det säkert extra roligt att ta på sig stövlarna och gå ut och plaska! Jag har också röda stövlar, men utan prickar.
Syrenhortensian är jättefin, kanske man skulle skaffa en sån? T o m maken tyckte de var fina när han sett dem blomma i någons trädgård, och det är ju ett bra tecken! ;)
Din nya header är förresten jättesnygg! Borde väl ta och byta bort min egen somriga snart också...
Jättebra lovat att låta bli datorn efter kl 9 på kvällen, och göra annat istället! För ofta fastnar man ju på tok för länge framför datorn och får inget gjort... Själv har jag plockat fram mina mormorsrutor igen efter en rätt så lång paus så nu känns det nytt och spännande igen och det är mysigt att krypa upp i soffhörnet och virka. Kanske det finns hopp om att min pläd blir klar ännu det här decenniet! ;D
Har inte varit till Hemtex ännu sen förnyelsen, men kanske jag hinner dit idag. Låter ju nästan som om Hemtex blivit sämre efter förändringen, får se vad jag kommer att tycka? Tråkigt om de inte har några småsaker och sånt längre.
Kan verkligen rekommendera Norge, det finns så mycket att se där! Vi hann inte ens se allt vi hade planerat, för det tar mycket längre tid att ta sig runt där än vad det gör här hemma på våra platta och raka vägar. Så det kommer säkert att bli fler Norgeresor för vår del längre fram.
Ha en riktigt skön helg! :)

Louise sa...

Härliga stövlar!! och fin header!

Livet på Vestergård sa...

Härliga stövlar som man blir glad av! Jag försöker ibland ta helt datorfria dagar(ja förutom det som behövs på jobbet)och det är ganska skönt, även om man missar mycket fint här i bloggvärlden :)

Clarice sa...

Ååååå så härliga stövlar. Såna kan man ju gå med även om det inte regnar :)

MVH Clarice