torsdag 11 februari 2010

Back in office!

I'm back! Det har varit intensivt på sistone både på jobbet och  privat. Resor, kalas, skolningar... Men nu har blogglusten kommit tillbaka! Idag ska jag visa glimtar från vårt arbetsrum, eller kontor, som jag utlovade för ett tag sen. Helt ostylat!


Än är det halvfärdigt, men här kommer jag att sitta och blogga och pyssla i min sköna Skruvsta-stol. Den liksom Udden-skåpen är från Ikea. Bänkskivan har vi köpt på Starkki och sågat till själva. Från min plats ser jag in till vardagsrummet genom dubbeldörrarna och genom fönstret ser jag ut på bakgården.


Snett bakom mig har jag dörren in till hemmabion. Det rummet står dock inte särskilt högt uppe på prioritetslistan, men ändå... Det skulle inte va så dumt att få det rummet klart snart! :)


På andra sidan av rummet har maken sitt skrivbord. Men där är det alldeles för ostylat ännu för att ni skulle få se hur det ser ut! Jag kan avslöja att det där att mappa i papper inte har blivit gjort sen vi flyttade in ifjol...


Det var allt för denna gång! Roligt att ni tittade in fast det var ett tag sen jag visade mig här på nätet :)

7 kommentarer:

Louise sa...

Ser väldigt mysigt och fint ut! Där skulle jag också kunna sitta och pyssla eller blogga... :O)

alegni sa...

åhhh, så fint det ser ut! den där bänkskivan ser grymt intressant ut. vad är det för material på den? skulle kunna tänka mig en sådan i mitt nya kök så småningom.
trevlig helg! kram

Galleri MochB sa...

Så häftigt! Gillar kombinationen av tapeterna. Lite busigt :O) Om vi hittade en annan plats för pianot i vårt arbetsrum så kunde vi också svänga bordet sådär och få mer utrymme...
Skön helg! Kram Mia

Sanna sa...

Så fint det ser ut!Vad kul idee att kombinera två olika tapeter!
Ha en skön helg!
Kram Sanna

Skogsdoft & havsbris sa...

Välkommen tillbaka, har saknat dig här! Så härligt att höra att din blogglust har återvänt! :)
Vilken snygg bloggplats du har. Fint med dubbeldörrarna, och tapeterna är både lite annorlunda och snygga. Och vad roligt med ett riktigt biorum, det skulle man ha! Gillar biobokstäverna, kul detalj! :)
Ha en riktigt fin helg! :)

StrandviksVillan sa...

SNYGGT!! Fast det visste jag ju redan förstås ;)

Kul att du är tillbaka på bloggen, jag har också saknat dina inlägg :)

Kram! Hoppas vi ses nåt snart!

Livet på Vestergård sa...

Så fint! Pardörrarna föll jag för.Såna skulle jag gärna ha någonstans i huset (har ett par ut till vår altan som inte alls är så där snygga)
Vad roligt att du är tillbaka bloggvärlden.Ha en bra vändagshelg!