torsdag 28 januari 2010

Tulpaner

Roligt att många gillade tavlan i förra inlägget! Jag vill tillägga att ramen är design by morfar och tillverkad av ett gammalt fönster.


Som ni såg i förra inlägget har tulpansäsongen börjat hemma hos oss också. Dessa var nästan gröna då jag köpte dem och nu är de alldeles fluffiga och gräddvita!

Det är lite glest mellan inläggen här och även besök hos andra bloggare. Jag har inte riktigt haft lust med att blogga och då är det lika bra att låta bli, eller hur? Jag återkommer då lusten faller på! Nu ska jag gosa med hundarna en stund istället :)

9 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Varför skulle man behöva blogga? Det är ju ingen som kräver att man läser tidningen eller ser på nyheterna varje dag heller ;)

Hihi, jo dom hade nog kul på maskeraden :D Men synd att vi lämnade kvar den snygga hatten...

Thinking of you!!

Galleri MochB sa...

Skönt när man själv kan välja vad man vill och inte vill göra :O) Må så gott i kylan!

alegni sa...

det är just därför jag älskar tulpaner - de byter skepnad så många gånger, och alla faser har sin egen charm!
not to worry, nina. blogglandia är helt kravlös och man deltar helt på sina egna villkor! kram

Livet på Vestergård sa...

Visst är det skönt att man inte behöver "pressa" fram inlägg om man inte känner för det. Bloggar gör man när man känner för det :) Jag ska nog köpa tulpaner i dag, de är så vackra!
ha en mysig fredag, kram Kicki

Nettan sa...

Hej! Å tack för gullig kommentar hos mig!Ja nu njuter man verkligen av att tulpansäsongen kommit igång! Även lökar i kruka blir det en del! Såå jättefin tavla!!
Kram Nettan!

Livet på Sjögård sa...

Grymt fin tavla i förra inlägget!
Jag gillar filmen, såg den till lust och leda som yngre... :)

exklusivvardag sa...

Säger hej när jag kikar förbi :-)

Sanna sa...

Så känner nog alla bloggare ibland, inklusive jag själv. Inspirationen kommer och går. Jag läser nog alla dina inlägg och gillar verkligen din fina blogg!

Vilka fina tulpaner! Jag bad sambon köpa tulpaner åt mig från butiken igår, men det fanns bara två buketter, och båda var vissna. Hoppas på bättre tur nästa gång vi skall handla mat. :)

Kram Sanna

Skogsdoft & havsbris sa...

Tavlan var jättefin! :) Och vilka läckra tulpaner, härligt med en liten påminnelse om våren inomhus fast snön fortfarande ligger djup där ute!
Jag har inte heller riktigt haft någon lust att blogga för tillfället, och jag håller med, lika bra att låta bli då! För det är ju bättre att göra det sen när andan faller på och inte för att man tycker att man måste.
Du ska ha det så bra och passa på att busa ordentligt med hundarna ute i snön medan den ligger kvar! :)