onsdag 28 oktober 2009

Vad gömmer sig i lådan?

Det blev livliga diskussioner efter mitt senaste inlägg och främst angående affären som jag kallade Billiga Boden. Det är så lustigt: jag har fortfarande inte riktigt insett att folk som jag inte känner, till och med folk som bor långt borta, läser min blogg. Jag vet det ju, men det känns så främmande. Men först och främst är det naturligtvis jätteroligt! Vad vore bloggandet utan kommunikationen med andra bloggare?

Och för att göra det klart, en gång för alla, billiga boden är en österbottnisk varuhuskedja vars riktiga namn är Halpa Halli :)

 

Men vad har vi här då? Jo, det är tapeter till vårt arbetsrum. Det har varit svårt att bestämma sig för vad vi ska ha på väggarna där. Sedan september, då jag bloggade om Greengates prickar, har jag ändå varit rätt säker på att det är prickar som gäller. Gissa om jag blev glad då jag hittade en gråprickig tapet! Tjejen i tapetbutiken såg faktiskt lite fundersam ut då jag i min lycka hävde ur mig ett Jess! och nästan hoppade av lycka... För att man inte ska bli för yr i huvudet kommer prickarna att finnas på två väggar och den andra tapeten, som har ett landskapsmotiv, att finnas på de övriga väggarna. Ååå, det kommer att bli så fint! Tror jag...PS: Tapeten kommer från Rasch och kollektionen heter Rosalie. Säljs på RTV här i Finland (kolla här).

9 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Wow! Grattis till beslutet!!
Nu är det bara att börja slänga på lite lim då ;) så har ni snart ett rum till att "flytta in i"

Anonym sa...

Jag hittade till din blogg via din kompis, och min jobbarkompis, Teresia. Hon insåg att vi delar ett brinnande intresse för inredning och vackra saker... :-) Underbart fina och inspirerande bilder och trevliga inlägg på din blogg! Jag kommer definitivt tillbaka...

alegni sa...

wow, vilka häftiga tapeter! hoppas vi får se bilder på färdiga väggar snart :)

klipposfia sa...

Roligt då man hittar det man verkligen vill ha! grattis till ditt fynd! Ja visst är det konstigt med detta bloggande då man plötsligt inser att det faktiskt är många som läser....här brinner det i husen åxå på kvällarna:)mysigt mysigt:)

Anonym sa...

Fina tapeter igen:-)) o jag tror att du får välja tapeter till oss också när vi ska börja renovera igen..
-pudervippa-

Livet hos mossi sa...

Härliga tapeter! Det kommer säkert att bli jäätte snyggt :)

Anonym sa...

Nämen! De där prickiga tapeterna ska ju vi också ha i vårt arbetrum! Fast det blir de gråa med vita prickar. På två väggar, de två andra väggarna blir vita.

Kul :)

Cia
(ceciliahenrika.peppar.fi)

Anonym sa...

ceciliahenrika.pApper.fi förstås :)

Ullis sa...

Var har du hittat den prickiga tapeten? Är på jakt efter en liknande.