tisdag 1 september 2009

Greengates prickar

Just nu är jag heeelt besatt av Greengates prickar! Jag kan inte ens koncentrera mig på att jobba, min hjärna tänker bara prickar, prickar, prickar. Är det friskt?!


Greengates höst/vinterkatalog 09 hittar ni här. Där finns så mycket vackert, även om bilderna är lite väl vintriga att ta till sig just nu. Allra mest gillar jag prickarna med grå bakgrund. Om jag skulle ha mycket pengar skulle jag köpa en hel service med prickigt porslin med matchande handdukar och servetter. Och några blommiga fat och muggar. Och det prickiga förklädet som också finns i katalogen.

Me like!

8 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Tack för tipset, visste inte att vinterkatalogen fanns redan.
Jag gillar särskilt bilderna på sid 18 och 30 och så den stora där dom sitter ute på en vit bänk med plädar :)
Greengate har väldigt mysiga textilier tycker jag, speciellt dom i beige/grått.

Loa sa...

Prickar är det bästa som finns! Jag älskar prickiga saker och är ständigt på jakt efter prickiga, roliga saker. Vet inte ens om jag vågar titta på greengates vinterkatalog.

Fin blogg du har, sätter dig på min blogglista så jag hittar hit igen.

Sanna sa...

Jo jag älskar också prickarna Oda beige och har några enstaka små grejer därifrån. Katalogen har jag också bläddrat i ett antal gånger och tom nu beställt ett överkast därifrån (trots att det känns ganska dyrt..)Ja om man hade råd skulle man ju verkligen kunna köpa en hel service. :)
Ha en bra dag!
Kram Sanna

Sabina sa...

Grått med vita prickar gillar jag också, är inte så förtjust i dom andra pastellerna.

alegni sa...

arrgh! varför måste jag klicka mig in dit. nu kan inte jag heller koncentrera mig längre... jag som bestämt att jag inte ska skaffa fler kaffemuggar. jag har ju tusen sedan tidigare...

me like too!

Monkan sa...

Tack, jag behöver hjälp av alla tummar som kan hållas för mina små plantor :-)

Jag räknade med att det skulle gå bra med spindelväven så jag tog bara en bild ;-) nä, jag är rätt förvånad att det gick bra. Fattar inte att jag chansade så och bara tog en bild.

Aha, du tyckte inte att det kändes bra med två bloggar. Det är ju bra att det är så enkelt att testa i alla fall :-)

Oh så fina saker! Den katalogen ska jag inte titta i, verkar livsfarligt. Vilken fin bricka du gjort, jodå jag kände igen idén från Pysselprinsessan :-) Det är ju perfekt att hitta inspiration lite här och var. Jag ska t.ex kanske ta och härma ditt rönnbärshjärta :-) måste nog göra nåt med rönnbären jag plockade i helgen.

Anonym sa...

Hej!

Du fyndade faktiskt fina saker då vi var til Juthbacka!!!
Ja,dedär "prickarna" föll mig i smaken också!! :) Vilken prisklass är dendär servicen tro?

Ha det bra!
Veronica

Huset på landet sa...

Greengates höst/vinterkollektion är jättefin. Många förknippar ju Greengate med bara pasteller, men så är det inte alls.
Vi har beställt textilier i beige/grått, men inget av det prickiga porslinet...