måndag 28 september 2009

Sovrumsdetaljer

Jag är hopplöst dålig på att visa helhetsbilder från vårt hem. Jag har bloggat i ett år men ännu inte visat alla rum. Men det är alltid nånting. Antingen vill man vänta tills man fixat en grej, eller så infinner sig inte det rätta ljuset, eller så är det helt enkelt för stökigt. Idag ska jag visa, inte helhetsbilder, men detaljbilder från vårt sovrum. Helhetsbilderna får vänta till en dag då ljuset är bättre! ;)Jag skulle beskriva vårt sovrum som ett mörkt och mysigt krypin. En hel del svart och brunt, men även mycket ljus beige och vitt för att det inte ska bli för mörkt. Ovanför sängen hänger vårt bröllopsfoto och brädan som jag målat. På mitt nattduksbord finns en spegel, en växt med hjärtan och mina favoritböcker. Smyckena hänger på trädet från Ikea.
Fler bilder en annan dag!

Om ni ännu inte deltar i min utlottning av kronan på bilden här nedanför ska ni göra det på direkten!Ha en bra fortsättning på veckan!

11 kommentarer:

Anonym sa...

"Vad vore jag utan dina andetag" är det finaste jag hört och det säger allt :-))
-pudervippa-

Anonym sa...

"Vad vore jag utan dina andetag" är det finaste jag läst och det säger allt :-))Man blir varm om hjärtat.
-pudervippa-

Anonym sa...

Jag vill delta! :) Jättefin krona! Å så diggar jag tapeten i sovrummet. Snyggt!

Cia

alegni sa...

åh, så fint det ser ut i ert sovrum!
den där brädan är underbar! jag håller med pudervippan här ovanför angående texten, men ändå får den mig att småle, för jag brukar störas av att gubben andas för högljutt när jag ska sova, så den skulle nog inte passa hos oss ;)
jaa, visa gärna hur kastanjerna utvecklas. sådant är ju exotiskt för oss här uppe.
ha en bra tisdag!

Galleri MochB sa...

Verkligen härlig bräda! Och verkligen fina smycken ;O)
Försökte tyda boktitlarna, men utan att lyckas. Får gärna dela med dej om det är dina favoritböcker...

StrandviksVillan sa...

Intressant att läsa andras kommentarer... Även jag älskar texten på brädan, men störs av mannens ljudliga andning (och snarkning!) och jag undrade också vilka böckerna var! Hmmm... samma i min blogg, vissa bilder kan man förstora men inte alla?

Jag tycker också att det gärna får vara mörkt i sovrummet, blir mer ombonat så.

Odin sa...

Vilken fin text du hade målat på brädan ovanför bröllopsfotot.
Den föll jag för:-)
Mycket vackra inredningsdetaljer
du har i ditt sovrum. Sen så sägs det ju att sovrum skall vara mörka i färgen för att ge bra avkoppling och vila. Ha det gott och njut av höstmörkret!

Sanna sa...

Jag tror jag har en av böckerna som du har på bilden. Det var någon vampyrkärleksberättelse.Har inte börjat på den ännu. Köpte den en dag då jag stod och väntade på tåget. :)
så fint ni ser ut att ha det i sovrummet!Gillar brädan!Visa gärna flera bilder.
Tack för tipset om hur man gör kanter på bloggen. Verkar lite invecklat aså har inte gjort något åt saken ännu..
Ha en bra dag!
Kram Sanna

Pysselprinsessan sa...

Hi hi! Ja, jag är oxå dplig på helhetsbilder även om jag uppskattar det hos andra! Men detaljbilder är nog så viktigt! En mix är kanske bäst helt enkelt...! :)
Kramar

Lilith sa...

Vilken häftig tapet! Och texten på brädan är bara sååå fin... Så vackert sagt! Ert bröllopsfoto ser jättefint ut det också!
Roligt att få se lite detaljbilder också! Har inte heller visat alla rum här än, jag vet exakt hur det är... Det är för stökigt, man vill vänta tills än det ena, än det andra har blivit fixat osv. Och som sagt så spelar ljuset en stor roll också. Men tids nog ska vi väl hinna med fler helhetsbilder också! ;)

Fröken Eko sa...

Snygg tapet! Likadan som vi har i vardagsrummet :) Hmmm... men kanske jag sagt det någon gång tidigare? För fem evigheter sen, ungefär :)

/F