söndag 30 augusti 2009

Lite sommar kvar

Hösten är i antågande, det märks både utomhus och i bloggvärlden. Men än finns det sommar kvar! Dessa blåklockor plockade jag i dikesrenen idag.

Idén till brickan, som fanns med redan i förra inlägget, har jag snott från bloggen Pyssla mera (som jag varmt rekommenderar!). Jag har använt Clas Ohlsson-stämplarna och penslat på vit hobbyfärg på bokstaven istället för att använda stämpeldyna. Då undviker man samtidigt att få färg utanför bokstaven (detta tips snappade jag upp hos Fröken Fräken. Vilken tur att man inte behöver luska ut allt på egen hand! ;) )

Hoppas ni får en trevlig vecka!

7 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Jasså! Det var snabba vändningar här, hehe!
Jag tycker nog du gjorde rätt, även om denna blogg handlar om inredning (och annat) så är det ju fortfarande Lilja's - och Snövits - corner för dom bor ju i ert hem. Vovvarna behöver nog få en helt ny egen blogg istället ;)
Ser bra ut dina ändringar! Visst kan man fixa och trixa hur länge som helst...

Supersnyggt fat också! Impad av att du fått texten att gå jämt ut!

Galleri MochB sa...

Vilka mysiga ord du stämplat! Blåklockor såg jag också i dikesrenen igår när vi var ut och cyklade... + en massa andra sommarblommor :O) Men idag känns det nog höst med allt regn och blåsten som viner i knutarna...

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så fint ljusfatert blev..orginellt o vackert!!!
Ha en fin vecka!
kramelikram ♥ mamma millan

Sabina sa...

Så trevligt med lite sommarbilder, när det börjar bli höst ute i bloggvärlden :) Själv försöker jag ta tillvara sommaren så mycket jag kan! Fint fat su har gjort, och fiffigt med stämplarna. Tack för tipset!
Kram Sabina

Anonym sa...

Oj du inspirerar nog du! Superfint med "bokstavsbricka", så kanske jag måste lånda din idé! :)

TACK för all härlig inspiration!

Cia

Fröken Fräken sa...

Vad trevligt att man kan vara till hjälp!! ;-) Måste ta och stämpla på lite annat än tyg, undras om man inte har någon bricka att testa på? Fast nu ska man ju åka bort, och pysslandet får anstå ett par dagar...

alegni sa...

verkligt snyggt fat, nina! tack för att du samlar tipsen från andra bloggare på ett o samma ställe ;)
kram!