söndag 13 september 2009

Dagens pyssel: Minianslagstavla

Söndagen är redan på god väg och jag har ännu inte tagit fram symaskinen! Men en sak har jag ändå hunnit pyssla, två små anslagstavlor för minneslappar och biljetter. På ramen Nyttja från Ikea har jag stiftat fast hönsnät och stämplat "rubriker". Sen har jag bara fäst gem i hönsnätet för att hålla fast lappar.

 

Jag älskar biljetter. En biljett betyder att du har någonting konkret att se fram emot. Just nu är jag så lyckligt lottad att jag äger biljetter till tre olika tillställningar: teaterpjäsen Svinalängorna och spelningar med Lauri Tähkä samt The Sounds. Väntar och längtar!

På kortet står det "Meistä on moneksi, mutta sä oot yksi parhaasta päästä!". Det betyder ungefär "Av oss finns det alla möjliga sorter, men du är ur den bättre änden!" Tack ni som jag fick kortet av! Jag skickar hälsningen vidare till alla er som kikar in här, och speciellt till er som kommenterar! Det är ni som gör det roligt att blogga!

8 kommentarer:

alegni sa...

fint pyssel, nina!
när ska du på teater? vi har biljetter till samma pjäs den 2 oktober.

Fröken Fräken sa...

Vilken smart och dekorativ lösning! Håller på och klurar på en variant av anslagstavla också, får se när jag får tid till den. Sjutton att man måste åka iväg och jobba bara...!

StrandviksVillan sa...

Nämen - telepati?? Jag hade liknande tankar här idag, fast en variant med klädnypor istället! Fast om jag kommer till skott och får det tillverkat är en annan sak... Verkligen fina tavlor du tillverkat!

Jag skulle gärna ha en biljett till en varm strand och ett lyxigt hotell med god mat och frukost... :) Fast dina biljetter är väl inte så dumma heller ;)

alegni sa...

om ni får projektpengar vill jag ha min beskärda del, för det var ju trots allt jag som kläckte idén ;)

Tre rum sa...

Oj, vilka fina anslagstavlor du fixat till.Såna kunde man ha bra nytta av!

Sabina sa...

Både snyggt och smart med sådana tavlor! Och tack för den hälsningen...som jag tog åt mig eftersom jag kommenterar...hihi!
Häftigt fiskmönster på ditt tyg härunder. Det har jag aldrig sett tidigare.
Ha en fin vecka!
Kram Sabina

Lilith sa...

Jättefin anslagstavla! En lite ovanligare modell med hönsnätet, det gillar jag!
Vi ska gå och se Svinalängorna nästa fredag! Hoppas den är bra, hörde att boken är bra i alla fall!

Anonym sa...

Lauri Tähkä & Elonkerjuu biljetter !!!! Du menar väl inte till Rewell Center ...Jag vill dit också !!! Det räcker inte med att jag ska kvällen före på deras konsert ;-)
-Pudervippa-