måndag 14 september 2009

Hej Mamma, dina hundar mår bra.

Dagens inlägg är en hälsning till min mamma. Hennes hundar Missy och Jenna bor hos oss nu medan mina föräldrar och min syster är på resa. Här är lite bildbevis på att hundarna lever och mår bra! :)

Det har gått riktigt bra (förutom att monsterhunden Jenna testat våra nerver i många omgångar!). Det är lite jobbigt att gå med alla fyra hundar i koppel så vi har mest varit ute och gått i skogen. Det var en alldeles underbar höstdag igår. Vi (Jag, Snövit, Lilja, Missy och Jenna) var ute och gick på "vår" skogsväg, men fortsatte längre genom skogen. Då kom vi ut till en klöveräng och det kändes som att stiga rakt ut i sommaren! Allt var grönt, det doftade sött och insekter surrade överallt. Sen fortsatte vi ut på en nytröskad åker. Ja, jag vet, ingen bra idé med Missys och Jennas päls... Men det doftade så gott, solen sken och hundarna fick riktigt springa av sig. Det var värt ett par timmars tvättande och borstande efteråt!

Här är bildbevis på tvättande också... Pälsen är inte helt perfekt, så mamma du kommer nog att få ta itu med den då du kommer hem, men jag har gjort mitt bästa! :)
Kan ni tro att den här bilden är tagen igår?!

Ha det bra ute i stugorna och njut av de vackra höstdagarna!

6 kommentarer:

alegni sa...

det är nog en fantastisk höst vi har. önskar bara att man hade tid att vara ute lite mera, men då det är så bråttom i virkverkstan just nu ;)

Livet på Vestergård sa...

Vilken härlig hundpromenad ni varit ut på :)

Livet hos mossi sa...

Du har no att göra nu ;) men säkert jätte roligt, både för dig och hundarna :)

Tänk att de kan va sådär varmt mitt i september...jätte skönt! De e bara de att på morgnarna e de svinkallt å man klär på sig massor å sen på e.m. då man ska cykla hem från jobbet har man alltför mycket kläder. Man fattar liksom inte att de kan vara sådär varmt. :)

Härliga bilder!

StrandviksVillan sa...

Vilka jättehärliga bilder!!
Kul med en hälsning på det här viset via bloggen :)
Vi njöt också enormt i söndags.

Ha det bra!!

Anonym sa...

:-))Det är bra att ha en dotter som Nina, hon är så snäll o omtänksam alltid..som nu t.ex det här att ge en hälsning via bloggen :-)) Hundarna har säkert haft en semester från allt som finns här hemma "de har varit på grönbete". Ja-A Jenna..Hon är vild och inte alls som våra andra hundar, men hon är ju en Polska. Jag fick ett gått skratt på semestern när Nina textade åt mig att "Jenna är mer en labrador eller en terrier än en Chinese Crested dog" :-) :-)
Men idag ska jag få hem våra alla 6 hundar !! och så får jag träffa Nina som jag har haft så drygt efter också.
-pudervippa-

Lilith sa...

Vad det ser härligt ut! Hoppas vädret är fint i helgen så vi också kan gå ut på en mysig promenad med våra vildbasare till hundar! ;) Ja, tänk om man hade så små och medgörliga hundar att det gick att tvätta dem under kranen så där... Blir det fler hundar sen någon gång ska det definitivt vara en modell mindre!
Ha en skön helg! :)