söndag 9 augusti 2009

Piff i tvättstugan

Den här helgen har vi bara varit hemma och städat och fixat. Det har varit riktigt skönt att få gjort sånadär småsaker som man annars aldrig får gjort. Ni vet - skruva upp en krok här, flytta över saker i en låda där... Tvättstugan blev riktigt piffad och mera är på gång. Helhetsbilder från tvättstugan finns bakom länken hos oss - tvättstuga under etiketter i högra spalten.1. Passande krokar för hundarnas koppel och andra tillbehör (från ikea) har vi precis vid ytterdörren.
2. Den lilla hyllan från Madame Stolz råder bot på åtminstone lite av det kaos som oftast råder på bänken.
3. Lampan är ett loppisfynd - kan den månne va från ikea ursprungligen? Den är lite för stor att ha som fönsterlampa så jag ska hänga upp den i taket istället. Gardinens mönster föreställer Eiffeltornet.
4. I Kassett-lådorna från ikea ryms en hel del toa- och hushållspapper (och så får maken slänga arbetsbyxorna ovanpå lådorna istället för på golvet ;) )

Nästa grej blir att bygga en hylla med krokar för ytterkläderna. Måste bara skaffa några konsoller och två 7-tums bräder först.

Oj, skolorna börjar väl nu? Hoppas alla elever (och föräldrar!) får en bra skolstart! Trevlig ny vecka till alla andra också! :)

6 kommentarer:

Livet hos mossi sa...

Vad mysigt ni har det i er tvättstuga! :) Jag åxå vill ha en tvättstuga! ;)

Trevlig ny vecka till er med!

Sanna sa...

Vad fint ni har det i er tvättstuga!Jag gillar supermycket det svartvita, trots att vi inte har det hos oss. Så snyggt!Är det Snövit på bilden? Hon har ju vuxit helt massor!
Kram Sanna

StrandviksVillan sa...

Visst börjar skolan på onsdag! Fröken E väntar med spänning medans G vänder mungiporna nedåt...

Så snygga detaljer! Hyllan är verkligen jättefin. Hmmm... nu först vet jag hur tvättstugan egentligen skulle byggts: dubbelt större med dubbelt så många skåp!!
Eller egentligen borde man ha skild tvättstuga och grovingång.

Visst hade det varit kul om ni gjort oss sällskap, men jag föreslog inte ens det då jag trodde du fortfarande var krasslig.
Ha en fin ny vecka!
Kramis!

Fröken Fräken sa...

Den där randiga tapeten är så häftig! Fast gardinen med Eiffeltornsmönstret var ju än snyggare! Har aldrig sett det mönstret.

Ja, det lär nog bli matt svart här med, har lite svårt för sådana där jätteblanka saker, känns för mycket bling-bling för min smak...

Huset på landet sa...

Så skönt med ordning och redam jag är imponerad ;´). Här råder det total oreda efter sommaren, men småningom ska här städas också...
Vet du, vår sommarstuga är faktiskt på Eskilsö, men därute vid klipporna på norra sidan finns det ju sommarstugor nu, så dit får vi inte gå och hoppa längre ;). Vi burkar åka till Truthällan eller Sälgrund.

Galleri MochB sa...

Vi borde också ha en sån dag! Ännu saknas en del lister mm mm fast vi snart bott två år i huset ;O) Så fint det blev i tvättstugan!