söndag 12 juli 2009

Kalasstädat

Man borde ha kalas lite oftare så man får huset ordentligt städat och pyntat! Här har vi kalasat i dagarna tre och haft det riktigt trevligt med släkt och vänner. Men nu ska det bli riktigt skönt att krypa ner under täcket och läsa en bok...

Jag skulle åka in till stan och köpa lite blommor men hann aldrig. Fast nu blommar det ju så fint utomhus så jag gick ut på gården och hämtade gratis blommor - blev ju nästan lika fint det!Då jag städade blev jag så led på vår fula mikro så nu har den en kökshandduk över sig. Vi använder den inte så ofta och då vi gör det är det ju bara att lyfta på handduken. Ovanför mikron finns tre burkar så siffran på handduken passar bra! Hjärtat har pärlor från ett gammalt armband som gummibandet blev dåligt på. Duken som ni ser på både köks- och vardagsrumsbordet är egentligen en panelgradin från hemtex. Tycker den är så fin och somrig med slingrande ärter, fjärilar och fåglar.

För att den nyblivna 30-åringen inte skulle känna sig alltför gammal styrde vi igår kosan till nöjesparken Särkänniemi. Oj va roligt vi hade i berg-och-dalbanorna, delfinariet och inte minst i bilarna på väg dit och tillbaka!

Idag har jag och C varit på gårdsloppis. Snövit fick följa med på lite social träning. Och det fick hon verkligen! Matte blev alldeles trött av att prata med alla som ville gulla med vårt lilla lejon! Men visst var det trevligt också :) Här inventerar Snövit innehållet i en av loppislådorna.


Nu är det en semestervecka kvar! Inatt ska jag försöka sova riktigt gott så att jag orkar med den ;)

Ha en trevlig ny vecka!

8 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Det var verkligen fint med blommorna och dukarna!
Tack för oss!

Ha en riktigt bra resa, sov gott!
A-C

Galleri MochB sa...

Grattis till 30-åringen! Vem det nu månne var ;O) Vi förlustade oss helt utan orsak på Powerpark i helgen och det var också kul... Så fint det blev med gratis blommorna. Finare än med köpis!

alegni sa...

vilken aktivitet hos er! nu måste du nog vila sista veckan så du orkar jobba till nästa semester :)

Jojo sa...

Oj, har vi varit på samma ställe och missat varandra? Knasigt :)

Blev ju jättebra med "egna" blommor! Mer än så behövs egentligen inte :)

Kram Jojo

Sanna sa...

Vilka ljuvliga bilder!Låter härligt med firande på nöjespark!Riktigt roligt för 30-åringar också!:)
Njuta av sista semesterveckan!
Kram Sanna

Mamma Millan sa...

Mysig blogg o såå söt vovvsing!!

~♥Kvällkram från Millan♥~

Livet hos mossi sa...

Låter så kul med kalas, nöjespark å gårdsloppis :) Å vad Snövit har vuxit! Så sööt!

Jasså, ni ska på en liten semesterresa...vad skoj! :) Förstås så kommer inte vi att vara i Åbo då :/ typiskt! Vi börjar andra semestern på fredag å ska bege oss mot Närpes för en vecka där. Men, hoppas ni får det trevligt i Åbo ändå...å hoppas ni får fint väder. Karmar.

Fröken Fräken sa...

Har gjort liknande erfarenheter! Eftersom det ska kalasas här med, fast bara i dagarna tvvå, har jag nu tvingats ta tag i städningen. Faktiskt väldigt skönt när det är klart, men mååånga suckar på vägen dit.
Låter bra med en loppistränad hund, borde man inte kunna dressera till att leta upp de fynd man är ute efter?! Finns det nu knarkhundar etc så... ;-)