fredag 10 juli 2009

Semester, mellanrapport

Hejsan! Här har vi haft en skön ledighet med soliga dagar. Lilja och Snövit har njutit av solen och av att springa på gräsmattan på svärföräldrarnas villa.

Fast särskilt många lata dagar har det inte blivit. Fast vi inte gjort nånting särskilt har vi sällan gjort ingenting. Istället har vi umgåtts med folk som vi sällan träffar (och med folk som vi träffar ofta!), paddlat, shoppat, varit på den årliga karnevalen i hemstaden och nu den senaste veckan då det varit sämre väder städat och pysslat hemma.

Här hemma finns det massor som ska göras - garaget ska målas både in- och utvändigt, stenar ska plockas, arbetsrummet ska lagas klart, lister ska spikas upp - men det har inte blivit mycket gjort åt det. Men jag är riktigt nöjd ändå för vi har städat gästrummet, som varit fullt med flyttlådor och grejer som inte har funnit sin plats ännu, så att det är helt beboeligt, vi har limmat upp ett väggord, fått in en byrå i sovrummet, spacklat i arbetsrummet, installerat min nya dator (jee!)... Och städat! Det blir nämligen 30-års kalas i helgen (och det är inte jag som fyller år ;) )

Ha det bra!

4 kommentarer:

alegni sa...

men hjälp ändå, så mycket ni hunnit med! kanske bra att vädret varit så pass dåligt som det varit, annars hade ni nog legat på stranden o lapat sol dagarna i ända ;)
ha en fortsatt skön semester!

Jojo sa...

Låter som om ni haft fullt upp :) Skönt att kunna få ordning o reda på sina saker, du får gärna komma o fortsätta här :)

Ha det bra
Kram Jojo

Livet hos mossi sa...

Hejhå!

Låter som en jätte skön semester! Hoppas ni ännu får njuta av en härlig semester.

Hälsa J STORT Grattis (för jag antog att det var han som fyller) från oss här i Åbo. :)

Ha så skoj på kalaset!

Kramis

Sanna sa...

Låter som om ni haft en härlig semester!Hoppas ni ännu får njuta av många fina semesterdagar!
Kram, Sanna