lördag 2 maj 2009

Sköna maj, välkommen!

Hoppas ni alla haft en rolig valborgsmässoafton och första maj. Tänk att vi har fått ha så underbart väder!

Vi har firat med goda vänner, ätit god mat och druckit mjöd, varit på motorcykelparad och i allmänhet njutit av solen och värmen.
Här ser ni en glimt av vårt vardagsrum. Jag har inte varit riktigt nöjd med möbleringen där, men nu har vi möblerat om och det blev jättebra. Ni ska få se mer snart, ska bara ta bilder först... (Hoppsan! Ni får gärna låtsas som om ni inte sett brädhögen utanför fönstret) Eftersom jag inte har satt upp några gardinkappor ännu tyckte jag det skulle passa bra med ballonger istället. Just nu då vårsolen börjar skina in på allvar vill jag gärna ha det lite mer färggrant hemma. Och så finns det ingenting som heter för mycket ballonger och serpentiner på första maj, eller hur? :)

Idag fortsätter majfirandet med motionsdag i byn och sedan ska vi åka in till stan och njuta av solen samt god mat och dryck på en restaurangbåt.
Ha det så skönt i vårsolen!

3 kommentarer:

Clarice sa...

Ja idag har man fakriskt fått njuta av ett härligt vårväder. Vi har varit ute och målat lite saker somvi har fyndat.

Kramis,

Sanna sa...

Visst har det varit ljuvligt väder!Jag har varit ute hela dagen och tycker att jag har fått lite färg i ansikten. Barnen hade nog fått sol ialla fall. Låter som att ni har haft det roligt!Mat på restaurangbåt låter härligt!Kul med ballonger!

Clarice sa...

Ja tänk hur gamla enkla, skamfilade och kantstötta saker kan vara sharmiga.

Kramis,