tisdag 19 maj 2009

Hej :)

Jag ber om ursäkt för min långa oanmälda frånvaro! Jag har varit t r ö t t . Arbetet har tagit det mesta av min energi med skolningar, möten, 150-års jubileum... Hemma har min energi på sin höjd räckt till att vara ute med Lilja - mest har jag legat på soffan med näsan i en bok. Nu har jag dessutom datorproblem. Jag var tvungen att lämna tillbaka en del lånat minne, så nu går det jobbigt lååångsamt. Nåja, nog om det.

I lördags började det äntligen klia i pysselfingrarna. Jag tog fram denna sten som jag fått av en liten gubbe som jag lärde känna för några år sen. Han säljer stensmycken - ni vet, sånadär billiga slipade stenar som finns på de flesta marknader. Förutom att jag fick ett riktigt fint halsband av honom fick jag även denna orange-färgade sten, som är skorpionens månadssten (fråga mej inte vad den heter, det har jag glömt för länge sen ;) ). Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra av den, men efter att den legat här och där i ett par års tid kom jag på att den skulle göra sig bra som halsband med järntråd virad runtom. Eller hur?
Annat som är på gång är gardinsömnad, planering av gården och gjutande av garagegolv. Det går långsamt framåt, men ändå framåt :) Och det bästa av allt: imorgon ska vi hämta hem vår valp!

2 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Framåt är ju väldans mycket bättre än bakåt ;) Stressa inte, allt behöver inte vara klart NU, det blir nog ändå med tiden, men jag förstår förstås hur det är :)

Snövit - hurra!! Ser så fram emot att träffa henne! Lycka till med hemkomsten!

alegni sa...

jag håller absolut med strandviksvillan. hiljaa hyvää tulee, du vet!