måndag 6 april 2009

Snart...

Jag har varit lat med kameran på sistone (fastän jag har en hel del att visa er) så jag sökte efter gamla påskbilder att visa er. Några såna hade jag inte, annat än av påskbrasor och små barn, (som blivit rätt stora nu!). Istället började jag se igenom bilder från gångna skidsemestrar. Snart bär det nämligen av upp till Lappland. På söndag närmare bestämt. Jeii!


Jag tycker egentligen inte så mycket om att skida slalom. Men att sitta i backen och kisa mot solen med en kopp varm choklad i handen och bara vara ledig tillsammans med kära vänner... *längtar*

Hoppas bara att vädergudarna står på vår sida. Enligt nuvarande prognos ska det bli sol och varmt här då vi åker iväg men mulet och varmt i Levi, dit vi ska. Men om det blir soligt och varmt här hemma kanske det har blivit vår då vi kommer hem!

En sak som jag upptäckte då jag såg på gamla foton var att mina bilder blivit myyycket bättre, speciellt under det senaste året. Inte bara bildkvaliteten utan också val av motiv och bildens komposition. Där ser man, övning ger färdighet! Fast en bättre kamera vill jag nog väldans gärna ha ;)

Tusen tack för alla lyckönskningar med anledning av nya jobbet! Jag har inte riktigt hunnit börja på allvar ännu, men det kliar i fingrarna att få göra det!

4 kommentarer:

alegni sa...

hoppas ni får en trevlig semester.
kör försiktigt!

StrandviksVillan sa...

Det brukar ta så mycket tid för mig när jag börja se igenom gamla foton, man försvinner i en annan värld... ;)

Gillar den där bilden tagen från liften, den var kul!! Blir själv lite sugen på slalombackarna :D

Clarice sa...

Ta det försiktigt i backarna!

Kramis,

Livet hos mossi sa...

Ååh va härligt! Ha de så jätte kul i Lappland å ha en riktigt mysig påsk!
Kramar