måndag 2 mars 2009

Monday monday

Jag är inte särskilt förtjust i måndagar, men den här måndagen har varit riktigt bra. Inget speciellt har hänt, men jag känner mej pigg och inspirerad.

Hade äntligen lust att ta itu med vår spis som ska målas. Så jag åkte via järnhandeln och diskuterade med bästaste försäljaren Y om vilken teknik det lönar sig att satsa på. Då jag kom hem lagade jag gratäng med ostpotatis och tex mex-köttfärs samt feta-sallad. Efterrätt blev det också i form av konserverad frukt och turkisk jogurt toppat med vaniljsocker. Efter dagens bloggranson och favoritserien Ugly Betty är det för sent att börja på med målandet, men kanske inspirationen håller i sig några dagar. Som grädde på moset ska jag och några arbetskompisar på torsdag åka till något som heter Viherlandia, som lär vara "Finlands mångsidigaste trädgårdscentrum". Spännande!Bilderna är tagna på bröllopet vi var på i lördags. Det var så roligt - bruden var så vacker, brudgumen stilig, festen mysig och stämningen familjär. Bröllopsfesten hölls i ett av stadens äldsta hus som har jättevacker interiör och en intressant historia. Ni som är från trakten har säkert besökt Loftet. Om inte rekommenderar jag att ni går dit på lunch. De har goda soppor och smarriga pajer.

Hoppas alla får en bra vecka! Det är mars nu - våren närmar sig!


PS: Hur glömsk får man va?! Det har ju visst hänt nåt speciellt idag! Jag vann tävlingen hos Fröken Eko. Nu ska Lilja snart få ett nytt täcke att stajla med i byn. Bra va?!


7 kommentarer:

Livet hos mossi sa...

Mumsmums vad gott det lät, det du kokat idag :) Det är nog viktigare med god mat å mys i soffan än med målande ;) Du hinner nog alltid måla sen!

Tack för dina fina kommentarer! Det ska no bli så härligt med Tindra. Ja tänker på henne hela tiden å väntar såå på nästa vecka. Men, som tur är får vi se henne i morgon en stund :) Spännande! Kanske hon kan få bli vän med Lilja sen då hon e lite äldre :)

Kram

StrandviksVillan sa...

Hehe... vi började våra inlägg med samma mening :)
Och tänk - jag gjorde också texmexkött igår, fast med pasta!

Ha det fint!

StrandviksVillan sa...

Jag är också glömsk... Grattis till vinsten, jag läste det redan igår!

ALEGNI sa...

grattis till lilja som får ett nytt täcke!
vet du, jag måste scrolla uppåt o kolla vems blogg jag läste, för jag tyckte att inledningen till ditt blogginlägg lät så bekant. strandviksvillan förklarar varför :)
visst är det fint på loftet. vi är ett gäng från en annan community som brukar luncha där då o då.
ifall din inspiration flödar över, kan du hälla allt som rinner över i en burk o skicka hit ;)

Galleri MochB sa...

Kan tänka mej att det var mysigt med bröllop på Loftet!

Kamomilla sa...

Fina bilder! Grattis till utmärkelsen!

tack för hälsningen hos mig!
Ha det bra!
Kamomilla

Cia sa...

Hmm ja kommentera fö nain tiim sedan men ingen kommentar syns?

Men ja skräjv i alla fall tack för grattisen :)

Å jättefina bilder har du!

Ha det bra!