onsdag 25 februari 2009

Järntråd

Efter ett litet blogguppehåll har jag ikväll tittat in hos alla bloggvänner och sugit i mej inspiration. Det märks hos er att våren är på gång! I något dålig belysning dokumenterade jag sedan mitt senaste pyssel och senaste inköp - båda gjorda av järntråd.Klätterställningen för murgrönan vred jag ihop av najtråd en kväll framför tv:n. Snabbt och enkelt - just the way I like it!

Senaste inköpet, den lilla korgen, får hänga i närheten av spisen så vitlöken finns inom räckhåll då jag lagar mat. Fast... i ärlighetens namn använder jag sällan vitlök i maten. Jag har den mest för att den är vacker att se på.

Det är många som har sportlov nu. En skön ledighet önskar jag er! Jag har lite extra timmar att ta ut så jag tror jag ska försöka ordna så att jag får fredagen ledig. Då ska jag bara lata mig :) Jag har börjat läsa en av de böcker som jag köpte förra veckan (Northern lights av Philip Pullman), men det tog tre kvällar att komma igenom första kapitlet. Boken är jättebra, men ögonen hålls bara inte öppna om kvällarna!

Ha det bra!

4 kommentarer:

ALEGNI sa...

jag har samma problem med att hålla ögonen öppna. jag skulle så gärna läsa eller se på tv, men det tycks vara helt hopplöst just nu...
tänk att man kan få till så mycket fint av en stump järntråd!

StrandviksVillan sa...

Låter så enkelt då du förklarar... Jättefin är kronan!!
För mig skulle det ta hur länge som helst att plocka fram material att jag nog tröttnat innan jag ens börjat. Fast man vet ju aldrig, då jag började måla blev det ju mer och mer av farten :S

Ha det skönt i morrn om du får ledigt!

Livet hos mossi sa...

Vad fina! Du e så duktit du på allt möjligt pysslande..å de blir så fint :)

Ja tycker åxå att vitlök e jätte mysi att se på..men använder den heller inte så ofta i mat..Vissa kan tycka detta är helt sanslöst..men ja antar att om man inte ha vant sig vid att alltid måsta ha vitlök i maten så e de åxå bra utan :)

Hoppas du får en härlig ledidag!

Många kramar

Maria sa...

Snyggt med luffarslöjd :O).....och visst är vitlök vacker att se på, men att äta, nej tack *BLINK*