fredag 23 januari 2009

Vad vore jag...

...utan dina andetag?

Jag tänkte egentligen inte visa denna bräda för er förrän jag fått upp den på väggen. Men nu vill jag visa den i alla fall, och vilken tur då att jag fotade mitt hörn av sovrummet förra helgen då solen sken! Så småningom ska brädan upp på väggen ovanför sängen.

Anledningen till att jag vill visa den är att jag är så glad för vi har blivit bjudna på bröllop! Grattis igen till det blivande äkta paret :)

Den som känner mej eller har följt med mitt bloggande blir knappast förvånad över att jag har valt en rad från en Kent-låt till brädan. Jag funderade länge på "always kiss me goodnight", men det kändes inte så personligt. Sen kom jag att tänka på just denna textrad. Jag vet inte hur det är med er, men då jag är mitt uppe i vardagen med stress, måsten och borden blir det lätt att jag glömmer hur viktig min man är för mig och varför jag har valt ett liv med honom. Så det här är en påminnelse till mej själv. Vad vore jag utan dina andetag?

(Eftersom maken inte alls tycker om Kent frågade jag faktiskt lov av honom flera gånger innan jag målade. "Är du nu riktigt säker på att jag får skriva det här?!)

Texten har jag printat ut och sedan överfört med kalkerpapper på brädan och målat med en liten pensel. Väldans pilligt, men sånt har jag ingenting emot. Fonten heter Porcelaine och finns på dafont.com.

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag utan dina andetag

- J. Berg -

Hoppas alla får en bra helg och krama era kära en extra gång!

PS: Jag märkte att detta var mitt 50:de inlägg! Jeii me! :-P

8 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Fick bröllopsinbjudan ditt hjärta att börja fladdra, eller...? Skojar bara, det är alltid jättekul när nån ska gifta sig, nu blev jag ju lite nyfiken vem det kan vara?

Brädan är superfin!! Vilket jobb! Kanske man kan beställa en med lämplig text nångång? *ber med hundögon*

Visst ska vi alla kramas lite mera <3 fast först måste jag stänga datorn... Natti natti!

Anonym sa...

DEN VACKRASTE TEXTEN SOM JAG HAR LÄST, HAR DU VALT I SOVRUMMET :-)) JAG BLEV FULL AV ÖMHET OCH KÄNSLA AV TEXTEN SOM JAG LÄSTE...FINARE KAN MAN INTE SÄGA ÅT DEN VIKTIGASTE PERSONEN I ENS LIV....
Kram
-Pudervippa-

Livet på Sjögård sa...

Sitter och nattugglar vid datorn och snubblade in hos dig... Vilken tur, annars hade jag gått miste om den fina versen. Så vacker!

Och tapeten är så fin :)

ALEGNI sa...

samma system har vi använt när vi gjort våra väggtexter. grymt mycket pill är det, men då är det ju ändå unikt.
alla våra texter kommer från the who-låtar :)
din bräda blev jättefin!

Johanna sa...

Har hittat till din blogg via Anki:o)

Vilket bra val på väggord! Är själv ett stort Kent-fan! Kan hända att jag härmar dej sedan den dagen då jag har ett hus att inreda om det är ok?

Livet hos mossi sa...

Super härlig text! Loving it! Kent e ju no absolut bäst..dom har så många fina låttexter att välja mellan :) Å vilken fin tapet ni har i sovrummet.

Vi såg no många fina hundar. Å förstås va ju labbisarna finast :) Vill ha nuu!

Kramar

Fröken Fräken sa...

Ja, jag har nästan blivit lite allergisk mot alla de texter som förekommer överallt, som Amor vincit omnia, Carpe diem, osv. Så helt rätt att du valde något personligt! För det blev ju jättebra!!

Nettan sa...

Å vilka fina ord...båda två! Nästan så jag skulle vilja härma..har funderat så himla länge, vill skriva ngt på väggen ovanför kaminen i sovrummet..men har som sagt liite svårt att bestämma mig! Jättefint! Å vilket jobb, har nog inte tålamod till dt utan det får bli ett klassiskt klistervariant!

Mina små zinkskåp har jag haft länge..vet faktiskt inte var de kommer ifrån! Sorry!

Ha en fortsatt bra helg!

Kram Nettan