söndag 25 januari 2009

Godissöndag

För att va en ledig söndag steg vi upp jättetidigt idag. Maken hade ont i halsen, så han steg upp och kokade te och tände en brasa. Lite senare steg jag upp och mixade ihop en smoothie med banan, apelsin, blåbär, jogurt och vanilsocker. Mums!


Sen var det dags för långpromenad. Lilja tyckte det var så skönt i korgen framför brasan så jag fick praktiskt taget släpa ut henne. Här ligger hon med sina strumpor på och väntar på att bli kliad på magen :)

Då vi kom in blev det varm choklad och chokladmuffins. Sen kom jag på att fastlagstisdan närmar sig, så nu tänkte jag sätta igång och baka bullar... Men smoothien va ju faktiskt nyttig, och promenaden gick genom skog och över åker så den var ganska arbetssam! ;)

Jag hoppas hinna med lite pyssel också, så det är väl bara att sätta igång. Vad jag är glad åt att vi steg upp tidigt och inte sov bort halva söndan!

9 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Hmmm... jag blev lite förskräckt då jag märkte att jag fortfarande var i nattlinne klockan tolv :S

Smoothies gör jag alltför sällan, fast barnen tycker om dom.

Jag har också fixat ny header nu :)

Resten av familjen är ute, jag borde också klä på mig och göra dom sällskap. Tjingeling!

Jo förresten, såg en film igår kväll (En andra chans) med repliken: "I choose You". Vad tror du om det? Inte så långt att texta, hehe...

Jenni sa...

Jag hittade din blogg av en slump å tyckte den var så trevlig... Vilket fint hus ni har å vilken söt vovve =)

Sanna sa...

Lilja är helt otroligt gullig!! Vad är det för strumpor hon har på sig? Är det för att hon inte ska få så kallt ute? Smoothies brukar vi också göra ganska ofta, det går så snabbt att göra dom i mixern och det är jätte gott. Kram

Nettan sa...

Älskar verkligen smoothies! Alla sorter! Gud va gullig hon ä lilla Lilja..med strumpor!! Min Scooby skulle gjort sig av med dem på två sekunder!!
Kram Nettan

Galleri MochB sa...

Precis exakt sådär brukar jag också tänka...;O) Smooties håller jag också på att införa hos oss, både nyttiga och vitaminrika! Fast vi kallar dom drinkar... Undrar om mossi kommer att skaffa en lika "rolig" hund som er Lilja...:O)

ALEGNI sa...

så söt lilja är där hon ligger med strumporna på sig :)
smoothies... det hör till det förgångna för min del, men fet naturell yoghurt är också gott ;)

Sabina sa...

Smoothies är supergott... tom barnen älskar det, och så får dom i sig extra vitaminer :)
Lilja ser bara för gullig ut med strumporna på!
Kram S.

Monkan sa...

Hej, kul att du hittat till min blogg. Vilken snygg header du har i din blogg, jag måste verkligen göra nåt åt min. Smoothies låter väldigt smaskigt och nyttigt, och brasa, oh så lyxigt.

En liten "varning" om Photoshop-tipset, det är lite "för bra för att vara sant". Bilden ser skarp och bra ut för blotta ögat, men det är lätt att det blir för mycket effekt (som med all skärpa), och... om du ska göra något mer med bilden, t.ex göra den ljusare, så gör det först, annars kommer resultatet att bli riktigt illa. (Fast eventuell skärpa ska väl iofs alltid läggas på sist, oavsett metod). Men använd på rätt sätt så är det en trevlig metod :-)

purplerain sa...

Vilken cool o söt vovve. Fina grejjer i bloggen.