torsdag 11 december 2008

Mitt vinterfönster

Ibland kan jag få en liten idé som går snabbt och enkelt att genomföra. Sen växer den till sig och blir en stor idé, som kombineras med en annan idé och plötsligt har den lilla idén blivit ett stort projekt! Känner ni igen er?

Det hände då jag skulle sy gardiner till matplatsen och det hela slutade med ett vinterfönster.


De fina stjärnorna har min svärmor virkat. Tusen tack för dem! Sen sydde jag fast några pärlor i dem. Ifall solen skulle komma fram nån dag tänkte jag att strålarna kanske skulle reflekteras i pärlorna.

Vi bor rätt nära vägen och nu medan vi inte har nån trädgård ännu ser man rakt in till köket och matplatsen. Därför sprayade jag "Eisblumen spray" på nedre delen av fönstret. Det ser ut som rimfrost på glasrutan - vackert. Ännu snyggare hade det blivit om jag hade gjort kanten på fri hand, men det tar jag nästa gång.

En liten Nisse har också hittat in till oss!Jag är hemma idag ännu, men imorgon blir det nog att åka till jobbet. Jag var visst inte så sjuk ändå ;) Ni vet ju vad man säger om karlar då dom är sjuka. Men... helt ärligt så är det nog tvärt om i vårt hushåll. Maken slog huvudet på spiken då jag bad honom hämta febertermometern och hans svar var "Vaddå? Så du ska veta hur ynklig du ska vara?" Haha. Tyvärr var det nog helt sant... :)
Tack till er som lämnar kommentarer till mej! You make my day! Förra inläggets hälsningar värmde mitt hjärta. Kram!

5 kommentarer:

Jo sa...

Nu ska jag uttrycka mig som kidsen: OMG! vilka fina fönster du har!! Jag vill ju också ha sådana fina fönster! Eller ett hus till att börja med.. ;)

Det ser jättemysigt ut!

Nettan sa...

Hihi..jag känner absolut igen mig!! Men ofta är det värt det, eller hur! Ditt fönster blev verkligen jättefint! Riktigt vintrigt!!
Kram Nettan

m-i-l sa...

Vicken fin idé! Pärlorna på stjärnorna blir som pricken över i:t.
Ha en skön helg båda! Liljas brorsa (övervakar skärmen), tänker kanske på hur roligt dom hade senast å hälsar säkert oxå ....

StrandviksVillan sa...

Åh wow så snyggt det blev!!
Verkligen lyckat med frosten, märkte ju själv att det var bra sikt från vägen ;)
Stjärnorna passar väldigt bra ihop med gardinmönstret.

Livet hos mossi sa...

Ditt vinterfönster blev ju jäätte fint. Du har en massa fina ideér!

Det där om febertermometern känner jag igen. M anser åxå att man inte behöver mäta hur sjuk man e :/ medan jag bara måste mäta hela tiden för att visa hur sjuk ja e å hur synd de e om mej :) Män..Suck! ;)

Ibland känner jag åxå stor saknad efter mina morföräldrar..men jag brukar tänka på och uppskatta den tid jag fick med dem och att de har det bra där de är nu! Men saknaden finns alltid kvar samtidigt som de alltid kommer att finnas hos en i minnerna och hjärtat!

Många kramar