torsdag 4 december 2008

Tillfälliga lösningar

Jag är emot tillfälliga lösningar. De har en tendens att bli inte-så-tillfälliga. Ändå är vårt nya hem fullt av tillfälliga lösningar. Men det är säkert ett allmänt fenomen?

En tillfällig lösning finns i vårt vindfång. Där ska vi bygga en fast hylla så småningom, men då upphängningsbehovet blev akut blev det en sånhär lösning:

En list med spikar helt enkelt, som fyller sin funktion rätt bra. Där listen är nu kommer det att bli en hylla med krokar och vid vänstra väggen hyllor för vantar, mössor och halsdukar. Och en skohylla förståss. Kanske till sommaren?

Här ser ni mitt kära virkade reflex. Jag hittade annars reflexgarn/tråd i pysselbutiken, men det var rätt dyrt så det blir inga egentillverkade reflex än i alla fall.

Det har snöat här igen! Härligt. Det var så roligt att vara ute på kvällspromenad då snön lyste upp byn. Folk har börjat sätta upp utebelysning så det är såå mysigt. Vi har satt upp en 20 W energisparlampa vid husgaveln, så den lyser upp rätt bra den också ;)

5 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Känner igen dom där tillfälliga lösningarna...;O) Ser intressant ut med panelen sådär halvvägs och tapet på resten. Och hjärtat var också fint! Ha en skön helg!

Fröken Fräken sa...

Jag tycker inte att det var så pjåkigt ändå, nästan en knopplist! ;-)

Du får börja med att föreslå att ni ska slå ned en vägg, och efter det kommer några krokar i taket inte att verka så mycket!! ;-)

Nettan sa...

Känner absolut igen det där med tillfälliga lösningar! Men det kan nog vara ganska bra oxå, så man får tid på sig att fundera över hur man vill ha det!
Ha en mysig andra advent!!
Kram Nettan

Jojo sa...

Tillfälliga lösningar är underbara för stunden men ger en rysningar i det långa loppet. Jag vet, de tenderar att finnas i massor hemma hos oss just nu =)

Titta in hos mig, har ngt åt dig där...

Kram Jojo

Fru Skrot - Rouva Romu sa...

Ja, känner igen det där! Men visst känns det härligt när man får allting färdigt - gillar dina ideér, väggen är så fin att det blir säkert vackert!