lördag 29 november 2008

Glad lillajul!

Stjärna i vår tvättstuga.
Puh, vilka dagar vi har haft. Igår var vi till ikea i Åbo. Riktigt roligt hade vi (vanligtvis då maken och jag shoppar tillsammans slutar det med suckar och gnäll...) och vi fick handlat allt vi hade tänkt: köksbord, köksstolar, kökslampor, spegel, sovstol åt Lilja och en hel del smått och gott. Fast ni skulle ha sett bilen! Det var en halvtimmes plockande och pusslande innan vi hade alla paket i bilen. Till sist gick det då vi tog ut två stolar ur sina förpackningar... Sen hann vi en sväng via världens bästa M och hennes sambo, och gick husesyn i deras nya lägenhet. Där var det jättefint :)

Ikväll har maken lagt golvet i vårt gästrum så att min bror, som är inneboende hos oss i några veckor, ska få sova där istället för i vardagsrummet. Jag har plockat och städat. Vi ska nämligen ha inflyttningsfest imorgon. Än har vi inte monterat bord och stolar och köket ser ut som ett bombnedslag, så vi har en del att göra imorgon ännu. Så det är väl bara att gå och sova.

Gissa om jag blev glad då jag hittade mina Tilda-burkar! Jag har sökt efter dem sedan flytten. Nu är de fyllda med pepparkakor.

Lamporna över matplatsen hann jag få upp ikväll. Helt själv. Kopplade el och allt ;)

Glad lillajul!

5 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Meeeen - nu blir jag ju ännu mer nyfiken på hur det ser ut hos er!!
Ha en trevlig inflyttningsfest!

Jojo sa...

Huuu, duktiga du! Vägrar direkt att ha ngt med el att göra, hel säker på att jag ska dö av det, haha.. Glödlampor kan jag sträcka mig till att byta men inte mycket mera =)

Hoppas ni får en fin fest!
Ska själv fira en stilla o lugn lilla jul och åka till stundars och sälja sen på söndag på julmarknaden.

Ska bli spännande att se hur det ser ut då det är klart hemma hos er =)

Ha det bäst!
Kram Jojo

Jojo sa...

haha, du kan leta efter systrarna stolpe, det står på bordet. Kommenterade tidigare nånstans att det är jag som är den kortare och snyggare, hehe.. =)

Har bara lite dåligt samvete då jag inte har hunnit sy upp så mycket sen höstmarknaden bara, men vi tar det som det kommer då både jag och syrran är mitt upp i husrenoveringar..

Kanske vi ses?
Ha en fin kväll
Kram Jojo

Livet hos mossi sa...

Det var såå kul att få träffa er..fastän det bara var för en liten stund. Super härliga burkar!! Vill åxå haa :) Vi har åxå satt upp julstjärnor i fönstret å dylikt. Ha en jätte kul inflyttningsfest!
Kramar

m-i-l sa...

Trevlig inflyttningsfest! Och trevlig lillajul från oss i Finby