söndag 30 november 2008

Vi tänder ett ljus i advent


Vi tänder ett ljus i advent
det värmer den som frusen är.
Vi tänder ett ljus i advent
det sprider ljus i vårt mörker här.
Och alla som är rädda och fryser på vår jord
de borde få sitta vid vårt bord
när vi tänder ett ljus i advent.

Stewe Gårdare

Nu får ni se en bild från vår nyinredda matplats. Ska påpekas att gardinerna är tillfälliga, och jag vet, dom är för korta, och ja, den ena är kortare för att den blivit tvättad, och nej, jag har inte hittat mitt strykjärn ännu... ;) Men jag är jättenöjd med inköpen från ikea. Bordet heter Bjursta och stolarna Nils. Melodi-lamporna har jag alltid trott är gjorda av glas, men nepp, dom är plast. Jättefina tycker i alla fall jag. Väggen är ännu tom, men jag drömmer om en tygtavla, kanske av Marimekkos tyg Keisarinna?

Lilja tycker om dom nya stolarna, men matte borde lära henne att det inte är okej att hoppa upp i dem då man kommer in med sandiga tassar...

Jag måste bara visa en bild från gårdagens inflyttningsfest. Vi spelade alfapet, och det gick inte så bra för uderteckade:Kan tillägga att det inte gick så bra för dom andra heller, så vi avslutade efter att jag satt ut ordet pigg.

Nu ska jag och maken fira första advent genom att se på Jeff Dunhams julspecial. Han måste va en av världens roligaste buktalare. Om ni inte redan stiftat bekantskap med honom ska ni klicka på den här länken och se på hans Achmed the dead terrorist. Jag utlovar ett gott skratt!

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Vad roligt att flytta till något nytt där allt är som en tom tavelduk och man kan prova på vad som helst! Ibland blir jag ju lite trött på min lägenhet och ibland är den det mysigaste som finns...

StrandviksVillan sa...

Oj så supersnyggt det är vid matplatsen! Men få se hur länge stolarna hålls rena... fast det går ju att kasta överdragen i tvätten förstås :)
Tyget du funderar på är ju väldigt likt det jag har som tygtavla och det gillar jag massor! Så jag tror nog du blir nöjd med det också.
Nu är det inte många dagar kvar tills besök :D