måndag 24 november 2008

Snö ute snö inne

Julen kommer med snön, tycker jag. Och nu har det snöat och snöat så det är härligt vitt ute. Men än har jag kunnat hålla mej. Bara en liten tomte har smugit fram...


Glittriga krusiduller på tyget ser nästan ut som snöflingor

Jag var på stan idag och sökte tyg. Och otroligt nog (jag känner mej väldigt obekväm i tygaffärer av nån anledning) så hittade jag ett vackert och inte så dyrt tyg. Tyget skulle bli gardiner i sovrummet, men det kom aldrig längre än till köket ;) Har försökt fundera ikväll hur jag ska sy det och jag tror jag vet hur det ska bli. Jag tycker egentligen inte så värst mycket om att sy, och med 6 fönster i köket blir det ju en hel del sömmar, men bara slutresultatet blir bra så står jag ut!

En del pysselsaker och julpapper fick jag med mej hem också, får se när jag hinner ta dem i användning...


Tomten jag nämnde ropade jag in på mitt liv allra första auktion. I söndags hade nämligen byns Marthor julauktion och jag var och sålde lotter för unga Marthorna. Det var riktigt roligt, så det blir nog fler auktioner för min del :)

3 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Så snyggt tyg! Ja, du vet ju att jag gillar vitt och sånt där mönster i kombination ;)
Ska bli spännande att se vilken modell du gör.
Idag har jag varit med V till den södra grannstaden på shopping, hittade en del smått och gott :)

Fröken Fräken sa...

Nämen, tygaffärer som är det bästa i världen! Jag tror att personalen på tygaffären här börjar se mig som en del av inredningen.. så ofta som jag är där.

Sängen kan man inte hindra den gästande jycken från att hoppa upp i, däremot håller sig han utan problem från soffan vilket jag med vit soffklädsel är glad för...

Livet hos mossi sa...

Jaaa, visst e de häälit med snö..man får liksom på en gång mycke mera julkänslor :)å behov av att pyssla julkort.

Jag e även en sån som känner mej jäätte obekväm i tygaffärer..de e liksom inte min grej..å eftersom ja inte ännu eger nån symaskin så behöver ja ju inte köpa tyg heller ;) Men, lycka till me dina gardiner!