tisdag 23 september 2008

Tisdagstema: Barnslig

En av orsakerna till att jag började blogga var att jag kan vara med i Tisdagstemat! Tisdagstema innebär att det för varje tisdag finns ett nytt tema på tisdagstema.se, och uppgiften är att ta ett foto som illustrerar temat.Denna veckas tema är barnslig, och jag är barnsligt förtjust i tecknat, speciellt Disney. Lilo & Stitch är en av mina absoluta favoritserier. Åh, om jag fick ha Stitch som husdjur! :) Denna Lilo & Stitch-prydnad köpte jag på Disneyland i Paris i våras. De två vännerna har te-party. Dockan sitter inne i ...vad heter det på svenska? En snowglobe. Planen är att då jag nån gång i framtiden inreder ett barnrum ska jag utgå från de härliga pastellfärgerna. Kanske t.o.m. måla Lilo & Stitch på väggen? Nåja, jag ska väl inte överskatta mina talanger, men tanken är kul!


Måste bara säga att jag och Lilja såg en igelkotte ute på gården ikväll. Men den kurade ihop sej och var så rädd, så rädd då vi kom så vi lät den va ifred.


Tack å hej!

2 kommentarer:

Pialotta sa...

Ja du de där figurerna är klassiker och man kan inte motstå .. alltid lika barnsligt kul:-)

StrandviksVillan sa...

Snygg bild och visst är det härliga färger!
Grrr... så det grämer mig att jag inte har nån kamera, nu ser jag ju huuuur många motiv som helst överallt. Naturen är ju så vacker!
Ha det bra!