söndag 21 september 2008

Äntligen blogg!

Nu var det dags för mig också att börja blogga! Tanken har grott i ungefär en månad medan jag hittat fler och fler bloggar som inspirerar och glädjer mig. Men det hakade upp sig på namnet. Jag ville ha något persoligt och efter mycket funderande hit och dit dök namnet Liljas pysselhörna upp i mitt huvud. För att förkorta namnet och undvika skander blev det till sist Lilja's corner. Ni vet, som the House at Pooh Corner. :) Och för att reda ut den saken med en gång - Lilja är vår hund!

Vi, jag och min man, bor i stan men håller på och bygger ett rött hus med vita knutar på landet. Vi är inne på slutrakan, så vi håller på med det roliga - inredningen! Jag har ingen speciell stil då det gäller inredning, utan håller som bäst på och känner mig för och blandar friskt. Jag gillar både nytt och gammalt, gärna ljusa, neutrala färger. Att pyssla är nånting som ligger mej varmt om hjärtat, och jag tycker om att själv tillverka små ting som kan användas i inredningen.

Den här bloggen kommer att handla om inredning och pyssel, kryddat med vardagliga händelser. Innan jag upptäckte bloggvärlden hade jag egentligen inte pysslat sedan vi började bygga hus. Men genom bloggarna har jag fått en massa inspiration och idéer, både för inredandet och pysslandet, och nu hoppas jag att jag kan ge tillbaka lite till någon där ute!

2 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Varmt välkommen in i bloggvärlden! Du ska få se att man får mycket tillbaka när man delar med sig och du kommer säkert visa oss mycket inspirerande pyssel. Ska bli särskilt kul att få se hur det framskrider med huset också!
Ha en bra dag! Anki

Pysselprinsessan sa...

Välkommen! Kul med en ny pyssel och inredningsblogg!
Kramar