fredag 26 september 2008

Kökskakel plus första glimten från huset

Igår kväll ägnade jag mig åt att prima köksväggen som ska kaklas. Primern såg precis ut som vaniljkräm - gissa om jag blev sugen på äppelpaj! :)Här får ni också en första glimt från vårt hus. Berättar om köksinredningen och väggen i bakgrunden i senare inlägg! Kaklet som ska upp på väggen är köpt på Casa Cerámica. Vi har köpt allt kakel och klinkers där. De direktimporterar från Italien och Spanien och har helt vettiga priser och framför allt bra kundbetjäning. Det svarta golvet är från vårt hjälpkök.


Nu ska jag iväg på tjejkväll med paj, film och mys. Trevlig helg!

PS: Fröken pärluggla, som jag skrev om i onsdags, har röntgats (stavas det så?!) och doktorn säger att hon inte har några brutna ben. Hon kommer alltså att bli helt återställd och får snart flyga ut i naturen igen!3 kommentarer:

StrandviksVillan sa...

Åååh, väntar på att få se mer! Nu är det inte länge kvar tills ni får njuta av ett nytt - och stooort - kök!
Kanske man kan få sig nån pajbit där då?

Fröken Fräken sa...

Oj, nu blir man ju direkt nyfiken och vill se mer!!
JAg är ju inte så förtjust i vinter precis, men gillar ljusslingor. Klär man dem då i små blommor tycker jag att man får en annan känsla, att det inte är något man nödvändigtvis bara kan förknippa med jul, snö och vinter... Min slinga drivs dessutom på batteri, då kan man ha den varsomhelst och slippa bry sig om uttag.

Jojo sa...

Hej!
Vad roligt att du hittade till min sida!
Jo, det där med oreda är ju "skoj" =)

Håller med dig om vanilj krämen, det liknar ju faktiskt..

Ska bli spännande att följa med ert bygge.

Kram Jojo (slarv-apan) *s*