lördag 27 september 2008

Utmaning och rabarberskål

Jag skulle sticka vante, men bestämde mig för att ta itu med utmaningen som jag fick av Strandviksvillan!

1. Fem saker i frysen: rabarber, lingon, färdig-pepparkaksdeg från förra julen, kött, is. Tyvärr ingen glass just nu...

2. Fem saker i garderoben: jeans, t-shirts, koftor (alldeles för få, har dille på koftor just nu), kjolar (som används alltför sällan), diverse saker som inte ryms någon annanstans.

3. Fem saker i bilen: Hundbur, cd-skivor, kvitton och packsedlar, några kilo sand och grus, glasögon.

4. Fem saker i handväskan: Kalender, anteckningsblock, "1a hjälp-väska" med huvudvärkstabletter, näsdukar och plåster, Vitalis, pennor.

Jag känner nästan inga bloggare ännu, men jag skickar utmaningen vidare till Fru Skrot, Galleri M&B och Rödluvans vita vardag. Hoppa på om ni har tid och lust!

Här kommer ännu några mys-bilder. Det är min rabarberskål som står i focus. Rabarberskål för att skålen är formad med hjälp av ett rabarberblad, precis som de populära betongfaten. Skålen är gjord i lera och tål både maskitvätt och ugn. En rolig grej är att damen som gjort den bor i samma hus som jag. Största delen av året bor hon ändå ute i skärgården och hon gör också bl.a. jättefina skålar som tagit modell av gamla sillskutor.





Sköt om er!

3 kommentarer:

maiju sa...

Så klart svarar jag på utmaningen! Härliga bilder igen här hos dig, så roligt att kommer hela tiden nya bloggare!

Galleri MochB sa...

Välkommen till denna världen...:O) Blir trevligt att följa med inredningen av ert hus. Härlig rabarberskål du har. Mysigt med flytande ljus...

sabina sa...

Välkommen till bloggvärlden! Det blir spännande att följa ert husbygge.