onsdag 4 mars 2015

Skåpkärlek vid första ögonkastet

Då jag såg Ikeas Hurdal var det skåpkärlek vid första ögonkastet. Jag har länge sökt ett skåp till vardagsrummet, men de jag tittat på har varit antingen för små eller så har de inte passat in stilmässigt. Skåpet såg visserligen gigantiskt ut då jag sen besökte Ikea för att titta närmare på det, men väl på plats var det perfekt. Och så är det ju den gröna färgen. Helt ljuvlig.Med en ny familjemedlem behövs det såklart mer förvaring, och så är skåpet så högt att jag får ha mina fina saker helt ifred. Fast både lådorna (från Indiska) och "rätticitikkan" är egentligen Lejonungens. Den fina ljusstaken är åländskt hantverk och en julklapp från min bror. Räkneramen  som är ett loppisfynd har jag haft länge.
Vimplarna har jag förresten visat tidigare. Jag gjorde dem i början av förra året och texterna är sånt som jag gärna ville göra under året. Trots att det var ett händelserikt och jobbigt år lyckades jag ganska bra, t.o.m. med att se en elefant.


11 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Skåpet passar verkligen perfekt där! Och så snyggt du stylat prylarna också.

Ingela sa...

Jag håller med Anna-Lena! Skåpet passar nog inte lika bra någon annanstans än hos dig och just där!

Hanna sa...

Skåpet passar verkligen bra hos er! Jag gillar också formen, men den gröna färgen går inte in hos oss tyvärr :/ Jag gillar annars också din blogg. Vackra bilder och inspirerande inlägg :)

Anonym sa...

Skåpet är perfekt där den står o jag gillar också färgen.
När man ser Rättisitikkan går tankarna automatiskt till ett äventyr som man har gjort i livet eller kommer att göra. Lyckliga tankar :-)
-pudervippa-

Liljas Corner sa...

Tack Anna-Lena!

Liljas Corner sa...

Jaa jag är så nöjd, Ingela. Det är lantligt men inte för gammalt eller för romantiskt, typ, precis som resten av vårt hus ;)

Liljas Corner sa...

Den gröna färgen gör nog att det kräver sin plats jo. Tack Hanna för berömmet! ;) Jag blir så glad!

Liljas Corner sa...

Ja, Lejonungens första bil kommer att vara ett fint minne som vi ska spara för alltid.

Sandra, i sagarden sa...

Men wow vilket skåp!!!! Ikea hade/har ett riktigt fint klädskåp i en mörkare grön nyans som jag i smyg har dreglat lite över... men så passar då igen de där riktigt gamla möblerna bäst här hos oss :P

Drömgården sa...

Jättefint skåp! Att lyfta upp alla "fina grejer" lite högre upp är rätt smart när barnen sedan börja ta sig runt! ;) Jag har oxå höga skåp att ha grejerna på och fick ha alla låga bord tomma. Längtar efter att träffa er! Börjar känna oss friska här.. men är ännu inte helt 100..
Kram Kitty

TIDSTJUVEN.com sa...

Wow! Hur fint som helst.