måndag 23 februari 2015

Trädgårdssäsongen har börjat

Dagens bilder är lite gråa och dystra, men jag tror trädgårdsmänniskorna där ute ser skönheten i dem. I höstas hann jag aldrig städa växthuset. Idag bestämde jag mig för att inleda trädgårdssäsongen med att kasta ut alla mögliga tomatplantor och grovstäda lite. Fåglarna kvittrade och jag fick riktigt varmt. Härligt att vara igång. Jag tror ju att jag kommer att ha massor med tid och energi den här säsongen då jag är mammaledig. Vi får se hur det är med den saken sen.En av bäddarna var nästan inte alls frusen, så jag tog bort  (det något mögliga) ytskiktet och luckrade upp den. Funderar på att fylla på med lite ny jord och prova så lite köldtåliga bladgrönsaker, som mizuna. Och kanske till och med testa morot. Nu alltså. Vad tror ni om det?
Februari javisst, men nog är våren på väg!

6 kommentarer:

♥Min Eden♥ sa...

Jo!! Jag har vårkänslor...!
/nina

Kitty sa...

Om man ändå hade ett växthus!!!! ��
/Kitty

Ingela sa...

Jag fattar nästan inte att det snart är dags att sätta igång! So wonderful!

Lyckoslanten sa...

Så positivt! Jag blir glad i själen! ♥︎

Unknown sa...

SNAAART är det vår!! :D Och man har nog tid ännu då barnet är så litet som er är den här säsongen! :) När Leon var liten så hade vi honom i vagnen på gården på vårkvällarna när vi själva grävde, så det funkar såå bra med liten baby i trädgården! :D

Anonym sa...

Jag blir så glad att du är tillbaka med dina fina bilder och tänkvärda ord. Det är ganska ofta man får en funderare själv på livet.
-Pudervippa-