onsdag 30 juli 2014

En perfekt dag i Kvarken

Hej bloggen, hej eventuella läsare som kikar in i sommarvärmen och i tystnaden här på Lilja's Corner. Värmen är ingen nyhet längre, och jag har inte haft på datorn på flera veckor faktiskt. Jo, jag kollade om den klarat sig i åskvädret för ett par veckor sen och passade på att betala räkningar samtidigt. Nåja, det var inte det jag hade på hjärtat idag.

För exakt en vecka sedan bjöd bloggvännen Ingela ut mig, Ann-Christine och Anna-Lena till sin stuga i skärgården. Och vilken dag det blev. Vi blev hämtade med båt och ompysslade med mat och godsaker och sommarchill hela dagen. Det råkade sig att värmerekordet i landet slogs på Valsörarna som ligger alldeles nära, och jag hade inte alls väntat mig så varmt så långt ute i skärgården. Vi stod i vattnet nästan hela dagen för att svalka oss. Men skönt var det!


Här är bloggvännerna Ingela, Ann-Christine och Anna-Lena bland stenar och vindpinade rönnar. Det är så vackert där ute. Kargt, stenigt och bara blått, grått och grönt.


Och Ingela är den bästa värdinna man kan tänka sig. Vi fick enkel sommarmat, men med extra piff, och ljuvligt gott var det. Och bästa efterrätten.


Anna-Lena har också bloggat om dagen här. En något sakligare redogörelse än min! Och Ingela har skrivit här. I de inläggen finns jag också med på bild.

Tack än en gång Ingela och Hasse!
3 kommentarer:

alegningela sa...

Roligt att ni ville komma, och att ni trivdes trots hettan! See you soon again!

Drömgården sa...

Vilken underbar plats!

Här är det samma sak.. inget aktivt bloggande... finns så mycket annat att göra. Blir ju så mycket annat man vill klämma in i kalendern när man jobbar och int har nån semester!

När ska vi hinna ses??!!

Kramar Kitty

StrandviksVillan sa...

Fint inlägg!
Jaaa, en dag att tänka tillbaka på i vinter minsann :)