söndag 29 juni 2014

En liten gnutta sommar

Några dagar borta igen, och så ser jag alla fina hälsningar och vackra tankar i kommentarsfältet. Tack. Vi är väldigt lika ändå, och det känns fint.

Den här helgen är det sommar, och jag har ätit glass och haft på mig mitt indianhalsband. Suttit vid havet. Vandrat runt i trädgården i pyjamas. I kaoset. Ett kaos som aldrig tar slut, men det är så det måste vara.


Snövit är min trogna följeslagare. Aldrig särskilt välborstad, men det bryr hon sig inte om.

Förgätmigejen sjunger på sista versen medan de flesta andra bara ligger i startgroparna med blomningen. Myntan, som jag inte minns namnet på, bryr sig inte ett dugg om att jag stängt in rötterna i en bottenlös hink, utan har klara planer på att överta hela örtagården. Jag ska låta den blomma, men sen måste jag kanske vidta åtgärder. Däremot är praktbetonikan och lammörat är trädgårdens bästa kompisar just nu. Det mjuka silvriga mot det svala lila - så vackert.
4 kommentarer:

EVELINA sa...

Låter som en härlig helg! Och fina bilder! Silverfärgat och lila passar verkligen bra ihop, bara synd att de alla är blommor som man förr eller senare hamnar att börja hålla efter för att de inte ska överta hela rabatterna - men så länge man lyckas hålla dem något så när är de verkligen fina =)

Drömgården sa...

Vilken fin kombo med praktbetonikan och lammörat!

miss you!
Kram Kitty

Livet på Vestergård sa...

Härliga foton! Hoppas att vi får ännu lite sol och värme den kommande helgen så man kan vara ute och njuta i trädgården.

StrandviksVillan sa...

Just det där att kunna gå runt i trädgården i bara nattlinne - det är sommar och sååå ljuvligt!
Om myntan är den med lila blommor, så ja tack! ifall du gräver upp dom ist för att riva upp dom ;)
Vår gård ser verkligen alltför "ekande tom" ut fortfarande...

Hoppas vi ses snart!!