tisdag 11 mars 2014

Just nu

Jag fick just för mig att lyssna på James Blunts nyaste album Moon Landing, och i första låten sjöng han så vackert att ...in time all the flowers turn to face the sun. Ä n t l i g e n  har solen kikat fram på oss, och genast är allt roligare och mer inspirerande. I min mugg har jag grönt jasmine-te, men det känns konstigt att dricka jasmindoften.


I lördags var jag på en jättetrevlig bloggträff med andra österbottniska inredningsbloggare. Många var gamla bekanta medan några var nya bekantskaper. Linda har skrivit så bra om träffen och länkat till alla deltagare, så jag i min tur länkar till henne.

I söndags tog jag årets första spadtag i trädgården. Trots att jag är inställd på en eventuell takatalvi, så är jag så glad att ha en lång trädgårdsperiod innan växtsäsongen sätter igång. Det finns en hel del att göra innan jag jag blir distraherad av buskar, blommor och grönsaker.Jag hade tänkt att detta ska bli veckan då jag börjar göra saker. Allt det där som finns på att göra listan och som bara blir uppskjutet. Men jag hinner väl fast jag tar en vilovecka till...

Blomman på bilden är förresten en dendrobium-orkidé. Och textraderna på tavlan sätter ord på den kamp som så ofta pågår inom mig.4 kommentarer:

Seralias Stuga sa...

Tack för senast! Kul att träffas! Jepp, takatalvi är på kommande nästa vecka sägs det. Vi får vänta och se! Jag gillar vår och skulle gärna skippa allt som har med talvi att göra :)

Ha de bra, Mona

Livet på Vestergård sa...

Våren hade gärna fått komma med fart nu för mig, men eftersom det bara är mars månad får man vara beredd på alla väder. Fina textrader som passar för många!
Tack för senast!

Sara sa...

Jag hann redan säga att jag inte trot på takatalvi mera i år... men de lär jag väl få äta upp :D hehe. Men jag är också glad solen som tittar fram mest varje dag just nu.

Lyckoslanten sa...

Jag gillar det där citatet väldigt mycket och även att få träffas oftare! ♥