måndag 3 februari 2014

Nu tar jag ledigt

Januari var en vinterdvala. Nu kommer februari med nytt ljus och nya utmaningar. Och jag har flyttat på min dator för att ha mer utrymme för kreativt kaos på mitt pysselbord.Medan jag väntar på våren odlar jag morotsblast - bara för att - och försöker jag vara flitig med skolarbetet. Det är första måndagen i februari idag, och jag hade hoppats på ny, fräsch februarienergi. Jag vill så gärna blogga, men just nu räcker viljan inte hela vägen. Då jag plockade med disken idag bestämde jag mig för att ta ledigt från bloggen den här månaden. En fyra veckors vintersemester. För mig känns det bäst så - en ordentlig paus istället för sporadiska inlägg.


Om du saknar mig kan du se mina vardagsbilder på Instagram (@nina_overtheisland eller här) eller kika på mina inspirations-boards på Pinterest (liljascorner). Eller så kan du bjuda mig på en kopp te.

Vi ses i mars!


Ps: På tal om te, så kom jag på att Malin med The sweet life of Malin's har en tävling där man kan vinna en goodiebag med olika tesorter. Vill ha säger jag. Kika in där!

5 kommentarer:

Susanna sa...

Ha en bra semester <3

Kamomilla sa...

Skön semester- kommer att sakna dig!

Sara sa...

Åh nej ;) jag kommer att sakna din blogg! Men det är ju tur att det bara är en semester! Hihi. Och det gör säkert gott för inspirationen!

Högagärde sa...

Säkert ett klokt beslut men lite tråkigt är det allt att inte få se dina fina inlägg på ett tag.
Jag ska allt leta upp dig på instagram. Själv är jag nästan helt ny där och även där heter jag hogagarde.

Kram Elisabeth

StrandviksVillan sa...

1. Kommer sakna dina inlägg!
2. Pauser behöver vi alla ibland
3. Tekopp - it's a deal :)

Tack för lånet av gästsängen! Det gör jag gärna om.