onsdag 1 januari 2014

2014, vad bär du med dig?

Det nya året har börjat, och jag känner mig helt clueless om det som komma skall. Fast det är ju bara dag 1 av 365 ännu, så kanske det är helt okej. Imorgon ska jag sparka igång.Än så länge nöjer jag mig med att planera in
mer sömn (fast det har jag ganska bra under kontroll redan)
mer musik, te och böcker (gärna live, chai latte och sträckläsningsromaner)
mer solnedgångar (och det hänger ihop med fler utflykter till platser där solnedgången syns)
mer kreativitet (jag hoppas detta blir ett år av skapande)
mer långa promenader (då får själen vila)
mer skratt (känslan av ett gott skratt vill jag känna mycket, mycket oftare)
mer kramar (och gemenskap)
mer drömmar (fast inte så mycket mer, för drömmar är något som min hjärna redan fylls till bredden av)
mer utflykter (för de är de allra bästa dagarna)
mer roligt och mer kärlek (det känns som att de går hand i hand).


Och så ska jag bli färdig trädgårdsmästare. Jag har ganska exakt elva veckor arbete kvar, varav endast ett tiotal dagar är på skolbänken. Så det är bara att kavla upp ärmarna. Efter det längtar jag efter ett heltidsarbete som jag får fördjupa mig i och bli bra på. Vad det blir får tiden utvisa.Kom igen 2014: Visa att du är bäst!6 kommentarer:

Christina sa...

Låter bra det där! Själv har jag ingen aning heller om 2014, vad vill jag och hur gör jag? Men jag tror det kommer bara vi får sparkat igång det här året.

Vform sa...

Den listan borde vi alla ta till oss ... FINT!
Bra start på nya året!
Kram!

alegni sa...

Helt clueless här också. I min värld går det inte att planera så mycket i förväg, utan jag får ta dagen som den kommer. Egentligen passar det inte min läggning alls, men jag har lärt mig att leva med det (men det kanske också är orsaken till att jag känner mig "lite" stressad hela tiden).
Här kommer en varm nyårskram!

Drömgården sa...

Jag tycker inte att du alls låter clueless! Du har ju en bra plan! Jag däremot... no plan! Men det kommer väl, sakta men säkert..

Ska bli så roligt att träffas på lördag!! Vi ses!

/Kitty

StrandviksVillan sa...

Härligt opitimistiskt inlägg! :)

Själv har jag inte så många planer (ännu). Att fortsätta med och gärna utveckla mitt "nya jobb" och att åka på en resa i sommar. Samt att bli lite mera impulsiv och inte tänka efter för mycket!
Kramkram!

Liljas Corner sa...

Skönt att inte ni heller har året helt utstakat. Jag tror jag är lite som du Alegni: jag gillar att ha saker planerade och blir lite stressad av att inte ha planer. Men så blir jag stressad av att ha för mycket i planerna också, så man borde väl försöka få ett mellanting där...
Strandviksvillan: det där att bli mer inpulsiv har jag också haft på min lista i flera år. Man lever nog lite onödigt försiktigt.