onsdag 6 november 2013

Vad jag gjorde den 4 november 2013

Jag var ledig i måndags då jag fyllde år, så jag packade en ryggsäck och for ut till havet. Där satt jag på klipporna i regnet och drack varm kakao tills jag frös ända in under skinnet. Då tog jag stigen runt sjön och genom gammelskogen, tillbaka till bilen, körde hem och tog en varm dusch. Helt klart den här veckans bästa timmar.
Tusen tack för alla grattis! Jag uppskattar varendaste ett. Det var någon som sa till mig att det man vill göra i livet ska man ha gjort före man fyller 70. I så fall har jag drygt halva tiden kvar, och det känns riktigt bra. Jag tror som Håkan, när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än. [Du är snart där]

Kram till er.Bilderna är från Sommarö Fort, en av många pärlor i Finland som gått från militärbas till naturskyddsområde. Vill du veta mer om området kan du klicka här.

7 kommentarer:

Kamomilla sa...

Vackra bilder!!!

hanna sa...

Vet du hur mycket jag längtar efter att göra p r e c i s just dedär. Havet. Ensam. Varm dryck! Hälsningar från ett mycket tättbefolkat Filippinerna. (ensam? Vid havet? Pfffft, nå sånt finns icke här)

Annika sa...

Ja vad härligt!
Vet du detta med havet är nog nåt speciellt.
Vi var ju förra lördagen ut till villan och att bara få sitta å ta en kopp kaffe på klipporna är nog bland det härligaste,rofylldaste och underbaraste som finns.
Vilket underbart lugn och vilken nöjdhet som infinner sig!
vi har tur som får bo så nära havet!
Jätte fina bilder!
Ha det bra!Skall länka vidare och kolla in din länk nu....

Anonym sa...

Man borde åtminstone en gång om året göra precis det där..göra något alldeles själv o bara vara. Jag själv var för några år sen ett veckoslut på min tripp o det var jätteskönt att bara ta vara på tiden borta från allt.
-pudervippa-

Vform sa...

Toppendag du gjorde!!

Danne sa...

Snygga bilder! Tänk att jag aldrig har varit dit fast jag är uppväxt (och bor nu) i skärgården. Måste skärpa mej :)

ACStyle sa...

Härligt!! Du fångade dagen! Låter som en klyscha, men just det gjorde du ju.
Själv skulle jag nog bara laddat tvättmaskinen, gått runt och plockat här hemma och varit rastlös... Dom gånger jag får tillfälle att göra nåt för mig själv så vet jag inte vart jag ska ta vägen :P
Nu har jag åtminstone ledig helg och ska göra det bästa av den :)
Ses imorrn!