fredag 13 september 2013

Fredagstips

Jag fick nyligen lust att göra en blomsterkrans a la Minna Mercke Schmidt. Läser du hennes blogg Blomsterverkstad? Där gör hon dagligen fina, inspirerande blomster- och trädgårdsinlägg. Ofta kransar. Man kan undra hur många olika kransar den kvinnan gjort i sina dagar? Duktig är hon i alla fall!


Krickelins blogg är en av de allra finaste, både i text och i bild. Där ser man också blommor, men mest annat. Som bilderna som hon tagit för Oddlovin' vintage på en klippig havsstrand.


Inatt har min klasskompis Kitty sovit över hos oss. Som vanligt blev det en hel del trädgårds- och bloggprat. Kika in på hennes trädgårdsblogg Drömgården om du söker trädgårdsinspiration! En annan trädgårdskompis norrifrån är Sandra, med bloggen I min Sagarden. Oj, hos henne är det så mysigt!


Äntligen helg!
4 kommentarer:

Systrarna Hjertén sa...

Låter härligt att få sitta och snacka ned en likasinnad!

Mvh
Frida

StrandviksVillan sa...

Ljuvligt vackert!
Får ta och kika på länkarna mera när jag har tid :) Fast dom är ju nog alla bekanta, har bara inte besökt dom på en tid nu.

See ya soon!

Drömgården sa...

Tack för att jag fick "bo in mig" i gästrummet en natt! Det var jättetrevligt. Hade nytta av funktionerna du lärde mig på kameran när vi var på bröllop i lördags!
/Kitty

Drömgården sa...

Och vad roligt att jag fick va med som "Tips"! Välkomna in till mig bara och kika! :D