torsdag 3 januari 2013

Nyårsdukning

Gott nytt år läsare! Jag har lidit lite av bloggtorka över julen, delvis p.g.a. att jag har tappat bort min kameraladdare... Men nu har jag lovat Kitty att visa min nyårsdukning, så här kommer några bilder, de två första tagna med telefonkameran.


Vi hade alltså vänner över på middag, samma vänner som vi alltid firar med. Det är skönt med traditioner, så behöver man inte fundera så mycket. Same procedure as last year, ni vet :) Dukningen gick i temat vinterskog och bestod av snöflingor i papper, anemoner, fresior och tulpaner i udda små flaskor, värmeljus i silvriga gamla kakformar samt det fina hjort-paret.


Med vitt mohairgarn band vi fast buketter av tall och bruna fjädrar på servetterna (de stora från Ikea), och sen en liten etikett med gästernas namn. Då servetten var använd fick den här dekorationen tjänstgöra som glasmarkör.


Hoppas ert 2013 har börjat bra! Här i Liljas hörn av världen har det börjat rätt lugnt, med stora förhoppningar om att det här blir ett bra år.Ps: Kitty har förresten en utlottning på sin blogg Drömgården, som pågår till 9.1. Något hemligt och hemlagat... Klicka här för att delta!

4 kommentarer:

Drömgården sa...

Oh, så fint ni hade dukat! Verkligen satsat med namnskyltar och allt! Är det du som klippt till alla papperssnöflingor? :) jättefina!

Kul att du var och deltog i utlottningen på min blogg! Jag har ju lagt till en bild idag som ger en liten skymt av vad det är... :)

Lilja's Corner sa...

Kitty: Tack :) Jag har klippt flingorna enligt beskrivning från strömsö.

Anonym sa...

Mysigt
-Pudervippa-

Kamomilla sa...

Vackert! Önskar jag hade dig och dina pynt här imorgon då vi får gäster!